perjantai 21. toukokuuta 2010

Vesileikkejä ja Naomi 21.5.2010 klo 17.10







Aamupäivällä Demi keksi jonkun ihme jutun ja alkoi pomppia vesikupin ympärillä. Sitten tyttö tunki kuononsa veteen ja puhalsi niin että vesi kupli :D Demi alkoi hakata kuppia ja veti sitä tassullaan niin että vesi lainehti yli. Kaikkein hauskinta oli kun vesi lensi Demiä naamaan ja siitä tyttö innostui aina enemmän. Ja lattialle läikkynyt vesi täytyi tassuilla vielä levittää :D Kun koko kuppi oli läikytetty ja kuppi lensi nurin tassun iskusta, Demi totesi että höh, toi toinen lelu onki kivampi ja jätti kupin oman onnensa nojaan :D Nyt vesikupiksi vaihdettiin liukuesteillä varustettu kuppi, se oli ihan tylsä Demin mielestä :)

Satu, Juho, äiti ja Naomi tulivat kylään illalla. Demi oli ihan innoissaan uudesta leikkikaverista, mutta Naomia ei voinut vähemmän kiinnostaa :D Videolla Demi haukkuu Naomille, kun ei se tajua leikkiä Demin kanssa. :D
Naomi painaa hiukan alle 4kg, mutta tuntui hirveän isolta ja painavalta sylissä :D Naomi on ollut se suvun pienin koira ja yhtäkkiä tuntuu kauhealta mörssäriltä kun on tottunut Demiin :D Punnittiin Demi tänään ja painoi 1700g :) Ruoka onkin maistunut vähän paremmin viime päivät :)

1 kommentti:

  1. Kiva video. Katsoimme sitä Lakun kanssa ja se ymmärsi katsoa siskoaan tietokoneelta. Ihan saman tapainen kuin Lakukin on.

    VastaaPoista