sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Uintireissu 23.5.2010 klo 15.00


Käytiin tänään lähimetsässä ja nostin Demin laakealle kivelle puron keskelle. Demi rupesi hakkaamaan tassulla vettä ja rähisi sille. Päätettiin ottaa siitä video ja juuri kun Jesse aloitti kuvaamisen, Demi pulahti itse veteen ja ui/käveli rantaan. :D Vesi oli niin matalaa että Demin tassut ylsi juuri ja juuri pohjaan. Sitten tyttö olikin hassuna ripakinttuna kun karvat kastui :D Demi ei välittänyt ollenkaan pienestä uimareissusta ja menikin koko matkan kotiin kävellen itse edellä. Pihalla kiivettiin vielä matala portaiset piharappuset ylös. Rappukäytävän portaat ovat niin jyrkät että Demi ei pysty niitä vielä kiipeämään.

Kun päästiin kotiin pesin Demin tassut ja masun ja tyttö oli yllättävän kiltisti suihkussa. Kuivaaminen oli kivaa kun Demi sai hieronnan samalla :D Kaverini Tiina soitti ja he olivat pihalla, mentiin sitten Demin kanssa tervehtimään Tiinaa ja Kimmoa. Ensin Demi oli aika riiviönä, mutta vähitellen nukahti melkein syliin. Nyt Demi onkin päiväunilla :)

Kun oltiin metsässä eräs ohi juokseva lenkkeilijä pysähtyi ja sanoi että on ikkunasta katsellut Demiä ja häntä kovin kiinnostaa minkä rotuinen tyttö on. :) Demi on herättänyt niin suurta suosiota tässä talopiirissä että kohta varmaan alkaa näkyä enemmänkin schipperkejä nurkilla :D

Videoilla Demi leikkii lempilelunsa piiverin kanssa ja pulahtaa uimareissulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti