sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Piirretyt ja leikit 31.5.2010 klo 10.00









Eilen aamulla touhuttiin Demin kanssa olkkarissa ja telkkari oli vieressä päällä. Demi välillä aika ihmetteli telkkarin ääniä ja kun ohjelma ruohonjuuritasolla alkoi, Demi liimautui katselemaan sitä :D Ruohonjuuritasolla on varmaan niin selkeä piirteinen (isot kuvat) ja siitä tulee luonnonääniä niin Demi kiinnostui niin paljon :D Siitä tuo videopätkä :)

Eilen käytiin myös ostamassa ikeasta lisää ruiskupulloja. Ollaan nyt parin päivän sisällä otettu käyttöön ne ruiskupullot todenteolla tuohon Demin puremiseen ja loppuu siihen paikkaan kun saa vesiruiskun päälleen. Nyt ei tarvi kuin näyttää pulloa enää niin Demi ei pure. :)

Eilen myös Tiina ja Kimmo tulivat käymään ja Demi riehui minkä kerkisi :D Sohvan takana oleva kuntopyörä alkoi kiinnostaa ja sille sitten räyhättiin ja Demi pyöritti polkimia :D Kilinäpallo pelasti tilanteen ja pyörä unohtui ;)

Demi on melkein joka yö kakannut sisälle, joten päätettiin siirtää iltaruokintaa myöhempään että jaksaisi pidättää aamuun asti. Eilen Demi sai iltaruuan klo 20 aikoihin ja ei ollut kakkoja aamulla. Jessen viedessä Demi aamulenkille klo 6 aikoihin, tuli sitten kakat, joten pidetään nyt tuo iltaruoka noin myöhään, jos auttaisi tuohon yökakkiin :)

Tänään aamulla leikin pitkän tovin Demin kanssa mummin antamalla narulelulla :) Pyöritin sitä Demin ympärillä ja Demi haukkaili yrittäen ottaa sitä kiinni :)

Äsken Demi oli hetken yksin makkarissa kun häärin keittiössä ja kun menin takaisin makkariin, oli taas puoli vesikuppia läikytetty lattialle :D Demi oli heittänyt tällä kertaa vesikuppiin purutikun ja läikytti vettä saadakseen tikun pois. Annoin tikun ja Demi alkoi syödä sitä maiskutellen, koska tikku tietysti oli ihan turvonnut ja pehmeä :D

Hetken päästä Demi oli uudelleen läiskyttämässä vesikuppia, katsoin että sinne oli jäänyt tikusta jotain siivuja ja vesi varmaan tuoksuu tikulta joten vaihdoin veden. Ei auttanut asiaa, heti kun uusi vesi oli kupissa, Demi alkoi taas läiskyttää, joten vesikuppi joutui nyt jäähylle sängyn päälle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti