tiistai 25. toukokuuta 2010

Netan ja Nemon kanssa kävelyllä 25.5.2010 klo 12.25








Isi soitti aamulla ja sovittiin että mennään taas koirien kanssa metsään kävelylle. Sitä ennen Demi joutui olemaan yksin tunnin verran kotona, koska kävin hammaslääkärissä. Tyttö oli ollut yksin ihan nätisti ja heräsi kun tulin kotiin.

Nähtiin taas isin kanssa metsän reunalla ja siellä riiviö päällä oleva Demi saikin Netalta parit ärähdykset. Kun lähdettiin kävelemään Netta rähähti nätisti Demille joka poukkoili sivuille holtittomasti, mutta kun Demi ei uskonut Netta sanoi terävämmin ja sitä Demi vähän pelästyi ja alkoi kiljua. Netta ei yrittänyt edes lähteä perään, joten ei Netalla ollut kuin rähähdys mielessä mutta Demi taisi katsoa muualle tai jotain että pelästyi niin paljon.

Jatkettiin heti matkaa ja muutaman sekunnin päästä Demi oli taas Netan ympärillä pyörimässä, joten ei kyllä Nettaa ainakaan pelkää :D Tällä kertaa mulla oli taskussa nakin palasia Nettaa varten, Netta ja Nemo oli ollut rokotuksilla aamulla ja Netalta oli otettu verikoe, siksi Netalla on tuo side. Kun kuljettiin eteenpäin, Netta vähän nosteli huuliaan kun Demi tuli lähelle, mutta kun ei rähähtänyt ja Demi jatkoi matkaa Netta sai heti nakin palasen. Hetken päästä Netta oli ihan mielellään Demin vieressä, koska siitä sai nakkia :D

Muutenkin Netta suhtautui tosi hyvin Demiin, Netta käveli itsekin vahingossa Demiä päin, mutta ei välittänyt ja kun Demi poukkoillessaan tuli Nettaa kylkeen, Netta vain siirtyi sivuun, ja sai nakkia ;) Mutta ihan lenkin lopussa oli multa tippua silmät päästä, koska Demi hyppelehti Netan takana ja kun Netta siitä kääntyi, Demi roikkui Netan peppu karvoissa kiinni ja liukui mukana kun Netta kääntyi ja Netta EI VÄLITTÄNYT :o... Tuplanakit tuli tuosta Netalle, mutta aikamoinen sietokyky Netalla kun toinen roikkuu kankussa kiinni :D Demi onneksi painaa niin vähän että Nettaa ei sattunut, ja Demi roikkui ihan karvan tyvestä asti kiinni niin oli tukeva ote lennossa :D

Nyt Demi nukkuu ja herättyään saakin päiväruuan, sitten on edessä punnitus ja kynsienleikkuu yritys. Kynsienleikkuu on mennyt vähän siihen että leikin lomassa salaa napsastaan yksi kynsi kerrallaan ja siitä saa aina nakkia.

Demi kyllä kuluttaa välillä kynsiään asfaltilla aika hyvin, koska Demi on ihan hulluna vesileikkeihin :D Jos maassa on lammikko, Demi hyppii sen ympärillä, tunkee kirsuaan veteen, läiskyttää vettä tassuillaan, raapii vettä (siis alfalttia) kynsillään ja rähisee vedelle :D Myös vesikupille Demi ajoittain rähisee, mutta siitä ei saa enää läikytettyä. Välillä Demi kyllä kastaa tassunsa kupissa, en tiedä mikä syvällisempi idea siinä on, mutta ehkä tyttö tietää mitä tekee ;)

Video on eilisillalta, kun Demi leikki hännällään :D

1 kommentti: