maanantai 17. toukokuuta 2010

Riiviö vastaan luontoäiti 17.5.2010 klo 16.00



Päivällä oltiin Demin kanssa ulkona kun ohi pyöräili mies kovaa vauhtia ja samassa kuului "moi". Se oli Eero työpaikaltani :) Oli kuulemma koirasta tunnistanut :D Niinhän koiranomistajat tuntuu tekevän, koiraa vaan katsoo, itsekin olen tunnistanut yhden tutun kun katsoin vain koiraa ja mietin että on muuten tuttu koira :D Demi haisteli Eeron pyörää ihmeissään, tyttö ei olekaan päässyt noin lähelle polkupyörää vielä. Juteltiin siinä Eeron kanssa kun koulukaverini Matti amiksesta pyöräili ohi ja hänkin tunnisti mut, ei tosin Demin kautta, koska ei edes tiennyt meillä olevan koiraa. Demi oli taas ihan intona tervehtimässä molempia :) Tyttö on hirmu sosiaalinen kaikille :)

Kun päästiin sisälle, alkoi kauhea kaatosade. Mietin että hyvin ajoitti Demi hätänsä, koska oltiin ulkona auringon paisteessa. Touhuttiin taas sisällä ja huomasin noin tunnin päästä ulkona olosta että Demi alkoi kyykistyä kakalle, huutelin äkkiä iloisesti Demin nimeä ja nappasin tytön syliin. Ulkonakin oli alkanut paistaa, hyvin ajoitettu taas :D. Mentiin pihalle ja pissat tulikin heti, mutta sitten iski taas riiviö-vaihe päälle. Jesse ajoi juuri ohi ja näki meidät. Jesse tuli pihalle kun oli vienyt auton parkkiin ja Demi oli aivan innoissaan jälleennäkemisestä :D

Demi riiviöi koko ajan enemmän, mutta tiesin että Demillä on kakkahätä, joten ulkona seistäisiin kunnes jotain tulisi. Alkoi sataa hiljalleen ja Jesse päätti lähteä sisälle kun hänellä oli työtavarat mukana. Jesse antoi takkinsa mulle, koska olin tullut ulos topissa kun aurinko paistoi. Hetki ihmeteltiin ja Demiä ei pikku sade tuntunut haittaavan.

Kun Jesse oli mennyt sisälle, kului hetki ja sitten alkoi sataa aivan kaatamassa. Siinä kohtaa riiviönkin hymy hyytyi eikä ollutkaan kivaa olla ulkona. Sanoin Demille että me seistään täällä kaatosateessa niin kauan että kakkis tulee. Ei Demi varmaan mitään ymmärtänyt, mutta lähti juoksemaan sen näköisenä että etsi kakkis paikkaa. Lopulta saatiin puristettua se ulos ja sitten äkkiä sisälle. Demi oli ihan uitettu koira ja haisikin juuri siltä miltä märkä koira haisee :D Kuivattiin Demi pyyhkeeseen ja nyt tyttö on ihan puhki, onkin ollut hereillä jo monta tuntia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti