maanantai 17. toukokuuta 2010

Arkeen paluu 17.5.2010 klo13.15









Jesse lähti tänään taas töihin ja Demi oli ollut aivan riiviönä koko aamun, liekö kapinoinut sitä että Jesse lähti kun oli saanut pitää Jessen kotona viimeiset 4 päivää. Tyttö ei ollut tehnyt ulkona mitään asioita, vain riehunut. Demi oli kuitenkin nukahtanut sen jälkeen kun Jesse lähti töihin.

Heräsin klo 9 ja mentiin ulos, tuli pisulit ja kakat :) Leikittiin kävelyn jälkeen ja Demi leikki ihan raivoissaan mummin tekemällä lelulla, se ei totellut ollenkaan Demiä!! Yritti koko ajan kietoutua Demin ympärille. :D

Ollaan pidetty nyt lämpimällä ilmalla parvekkeen ovea auki, kuitenkin niin ettei Demi pääse parvekkeelle. Ulkoa onkin kuulunut hyvin kaikki lasten leikit ja kiljumiset sisälle. Nyt Demi ei enää välitä lasten äänistä, mutta tänään aamulla joku tamppasi mattoa pihalla. Demi oli kovin ihmeissään tasaisesta paukkeesta, mutta ei ollenkaan peloissaan. Myös ohi ajava hälyytysajoneuvo aiheutti pään kallistelua ja korvien heiluttelua :)

Istumisen Demi osaa jo tosi hyvin, menee joka kerta istumaan kun pyytää, joten tänään aloitin opettamaan seisomista. Siihenkin Demi tuntui pääsevän jyvälle jo parin kerran jälkeen. On kyllä niin älykäs tuo tyttö että ihan ihmetyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti