torstai 13. toukokuuta 2010

Ihmetystä ja pelotusta 13.5.2010 klo18.45


Käytiin katsomassa koikkereita. Nemo sanoi pari kertaa Demille, mutta ei tyttö kauheasti välittänyt, pakitti vain ja hetken päästä oli taas kiusaamassa Nemaa. Netta pysytteli kaukana, mutta tuli kyllä haistelemaan Demin peppua :) Ja oli coolimpi kuin ekalla kerralla.

Äsken käytiin lähimetsässä tutustumassa, katsottiin lähietäisyydeltä puroja ja ihmeteltiin kaikkea uutta ja ihmeellistä. Kun kävelimme takaisin päin metsäpolkua, törmäsimme mieheen joka sanoi että katseli pitkään että talutamme vain hihnaa, kun Demi oli niin pieni :D Sitten mies sanoi että tuossa on sitten vähän yli-innokas staffi. Katsoin heti ympärilleni että ei kai vapaana, olisin ottanut Demin syliin, mutta mitään ei missään näkynyt ja miehen vieressä oli iso maasturi ja ajattelin että koira on varmaan siellä.

Muutaman metrin päässä oli 2 toista ihmistä jotka kantoivat sahanpuru säkkiä autoonsa, Demi heti meni tietysti tervehtimään ja nainen kyykistyi Demin viereen. Mieskin riisui käsineensä ja luulimme tietysti että hänkin aikoo rapsutella Demiä. Mutta ennenkuin ehdimme tajuta edes mitään, mies avasi auton takaoven (joka oli noin 40cm päässä Demistä) ja autosta syöksähti staffi aivan Demin viereen!! Pelästyimme Jessen kanssa hirveästi, koska ei todellakaan tullut edes mieleen että joku voisi olla niin tyhmä, että päästää ison innokkaan koiran pienen pennun viereen eikä varoita mitään! Mies joutui pitämään staffia kaksin käsin kiinni kun se veti niin lujaa Demiä kohti. Jesse oli juuri ottamassa Demiä naisen edestä (seisoimme siis staffin päästessä ulos parin metrin päässä, oli flexi-remmi ekaa kertaa käytössä) kun staffi älähti ja Demi syöksähti auton renkaan viereen ja vingahti, pelästyi kai kun staffi oli ihan psykoottisen näköinen.

Tungin itseni miehen, naisen ja staffin välistä ja nappasin Demin naisen käsistä, hän yritti Demiä nostaa, mutta mulla tuli mitta täyteen niihin ihmisiin. Nostin Demin äkkiä pois tilanteesta ja annoin sille herkkupalan että Demi unohtaisi koko jutun. Mitään ei ihmisille sanottu vaan lähdettiin vain pois, oltiin niin raivoissamme ja pelästyneitä että oltaisiin vain huudettu ja sitä Demi olisi enemmän pelästynyt. Niin paljon kiukku kihisi mulla ja Jessellä ja kun tilanne oli ohi, todettiin että todennäköisesti mä ja Jesse pelästyttiin tilannetta paljon enemmän kuin Demi, koska se tuli niin yllättäen. Mutta Demi ei ollut moksiskaan kun pääsi jonkin matkan päässä taas maahan vaan jatkoi tutkimista ja ihmettelemistä.

Demiä ei välikohtaus ilmeisesti haitannut, mutta ollaan Jessen kanssa vieläkin aivan raivoissamme niille ihmisille!! Toisaalta tosi syyllinen olo siitä että tälläinen tilanne pääsi tapahtumaan, mutta ei voida vaikuttaa toisiin ihmisiin eikä Demiä voi kuitenkaan ihan kuplassa kuljettaa ettei pääsisi tutustumaan vieraisiin ihmisiin... Harmittaa, mutta onneksi Demi ei tuntunut välittävän tilanteesta.

Kotona muodostettiin lattialla "kaukalo" jaloistamme ja alettiin pallotella Demin kilinä-palloa toisillemme. Demi oli äkkiä mukana leikissä ja pelailu oli Demin mielestä äärettömän hauskaa :D Otettiin vielä Demin pupupehmo mukaan leikkiin, mutta Demi otti sitä korvasta kiinni ja kuljetti pois kehästä :D Ei vissiin pupu osannut pelin sääntöjä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti