maanantai 24. toukokuuta 2010

"Paikka" 24.5.2010 klo 11.22



Tänään aamulla aloin opettamaan paikka käskyä ja Demihän oppi sen sitten yhdellä istumalla. Tyttö on kyllä niin älykäs että ei voi kuin ihmetellä! Videolla pieni koulutus hetki, jossa Demi istuu, seisoo ja on paikallaan pyynnöstä. :)

Demi on tosi ilmeikäs naamastaan. Tyttö keikuttelee päätään puolelta toiselle aina kun sille puhuu ja kääntelee korvia takaviistoon kun se on innoissaan joko kotiin tulosta tai leikkiessään. :)

Demi on alkanut nukkua koiranunta päivisin, illalla ja yöllä se nukkuu tosi sikeästi, mutta päivisin se herää tosi helposti ja muutenkin vain makoilee silmät auki. Hereillä olo aikakin on venynyt jo moneen tuntiin ja Demi leikkii paljon omatoimisesti. Eilen illalla kun Demi oli vielä päiväunilla, oltiin Jessen kanssa toisessa huoneessa ja yhtäkkiä alkoi kuulua kilinäpallon kilinää. Siellä tyttö leikki innoissaan kilinäpallolla, vaikka oli mennyt noin varttia aikaisemmin nukkumaan.

Ruoka maistuu nyt tosi hyvin ja painokin on alkanut nousta hyvää tahtia. :) Demistä kyllä huomaakin että on alkanut saamaan muotoja ja tyttö on kasvanut hurjasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti