tiistai 11. toukokuuta 2010

Jännittäviä asioita 11.5.2010 klo 12.00

Linkous ei Demiä hetkahduttanut kuin ensimmäisellä kierroksella, jolloin neiti siirtyi nukkumaan vaan eri paikkaan :) Mutta puhtaat pyykit muovikorissa olivat sitäkin jännittävämpiä :D Piti takajalat aivan suorina haistella koria, että pääsee heti pakittamaan jos se onkin vaarallinen.
Osa olkkarista järjestettiin aamulla Demiä varten ja nyt aukeni taas tytön vapaaseen kulkuun yksi huone lisää. Olkkarissa ei tosin ollut muuta jännittävää kuin tennispallo (joka on muuten NEMON pallo joka on jäänyt tänne), jonka Demi nappasi olkkariin tultuaan ja kipitti äkkiä makkariin ihmettelemään palloa. Sohvan alunen tukittiin ettei Demi pääse sinne, kasvaa kuitenkin hetkessä sen verran isoksi ettei sohvan alle enää tule mahtumaan.

Ulkona nähtiin moottoripyörä joka käynnistyi ihan pihan parkkipaikalla, se oli tosi jännittävää. Ja hetken päästä saksanpaimenkoira käveli ohi, Demi olisi kovin halunnut mennä leikkimään, mutta pidin tytön ihan lyhyessä remmissä vierelläni ja seisottiin noin 4metrin etäisyydellä. Juteltiin hetki sakemannin omistajan kanssa ja kun he jatkoivat matkaa, koira haukahti isoon ääneen ja Demi pelästyi. Jatkettiin heti kävelemistä ja rupesin leikkimään ettei Demille tulisi mitään pelkoja isoja koiria kohtaan. :)

Äsken imuroin keittiön, eteisen ja olkkarin. Katsoin vähän Demin reaktiota, ensin se oli korvat höröllään, mutta pian jatkoi leikkejään eikä välittänyt ollenkaan. Demi oli itse makkarissa, joten sen jätin suosiolla imuroimatta, ettei imuri "uhkaisi" Demin aluetta. ;)

Demi on ollut aika kilttinä, ei sitä hirveästi tarvitse kieltää, lähinnä innostuessaan liikaa se alkaa puremaan vaatteita tai sormia, mutta senkin lopettaa kun ottaa leikkiin mielenkiintoisen lelun tai jos sekään ei auta, laittaa jäähylle selälleen niin sitten ainakin rauhoittuu. Nyt neiti nukkuu yksin makkarissa, ja meni muuten nukkumaan sillä aikaa kun imuroin, eli ei paljon melu haittaa sen unia :D Lakanoiden reunojen repimisen Demi on lopettanut jo melkein kokonaan, lähinnä ottaa vahingossa kiinni leikin keskellä, mutta päästää irti käskystä. :)

1 kommentti:

  1. On hän vaan niin kiltti! Yritän jaksaa tänään, tai viimeistään huomenna, tulla katsomaan, ettei ehdi kasvaa ihan isoksi koiraksi :) Mutta on sulla paras loma varmaan koskaan!

    VastaaPoista