sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Metsälenkkejä 16.5.2010 klo 19.45

Eilen illalla/yöllä olin Bungalow Weekendissä tanssijana ja tulin kotiin klo 4.30 aamulla. Demi oli ihan ihmeissään kun avasin makkarin oven, mutta heti kun aloin puhua tytölle, se tajusi kuka olen ja oli aivan riemuissaan :D Vein Demin ulos ja pissat tuli. Aamulla herättiin kaikki vasta klo 10 aikaan joten Demin aamuruoka vähän myöhästyi, tytöllä olikin kova nälkä.

Ekojen päiväunien jälkeen mentiin metsään ja Demi sai olla vapaana, koska missään ei näkynyt muita ulkoilijoita. Hyvin se pysyi porukassa eikä käyttäytynyt mitenkään eritavalla kuin remmissä. :) Yhtäkkiä Demi rupesi ottamaan vauhdissa maasta keppejä ja käpyjä suuhunsa, kuljetti niitä vähän matkaa ja vaihtoi sitten uuteen. En tiedä kokeiliko vähän että mitä hän saa ottaa suuhunsa, koska olimme kuitenkin silmä tarkkana ja jos jokin väärä esine tuli suuhun otettua (esim. paperimytty) käskimme heti irrottaa ja irrottamisesta sai namin.

Lenkin jälkeen annoimme Demille jääpalan, tyttö pisti koko homman leikiksi kun hieman sulanut jääpala liukui muovilattialla aika liukkaasti :D Juuri ennen kuin jääpala oli kokonaan sulanut, Demi huomasi että toinen lelu onkin kivampi, joten tyttö ei tajunnut jääpalan katoavan kokonaan.

Illemmalla olimme taas metsässä, Demi yritti seurata vanhoja jälkiämme, väärään suuntaan vain. Demi yritti koko ajan saada meitä lähtemään pois päin metsästä, mutta kannoimme tytön sylissä toiseen suuntaan menevälle polulle jossa ei ollut meidän hajuja. Siellä Demi oli ihan coolisti, mutta emme uskaltaneet päästää sitä vapaaksi jos olisikin lähtenyt taas kotiin päin. Metsän vieressä on vilkas autotie joten ei viitsitty ottaa riskiä vaikka ei Demi varmaan niin kauas olisi uskaltanut yksin mennä.

Ilta metsälenkki venyikin melkein tunnin mittaiseksi ja nyt Demi on aika väsynyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti