maanantai 10. toukokuuta 2010

Itkuinen päivä 10.5.2010 klo 18.30

Tänään ollaan harjoiteltu koko päivä yksin nukkumista ja on kyllä itkettykin! Ei ole helppoa maata sängyllä ja kuunnella toisen sydäntä raastavaa itkua lattialta. Mutta nyt Demi nukkuu ja tällä kertaa ei enää itkettänyt kun meni nukkumaan. Saa nähdä miten illalla, kun pitäisi yöunille mennä, voi olla että taas pääsee itku.

Leikkasin tänään yhden kynnen Demiltä, eikä se tuntunut olevan moksiskaan siitä, tästäkin kiitosta Anitalle joka leikkasi pentujen kynsiä joka viikko :) Huomenna on tiistai, eli "neuvolapäivä", joten täytynee punnita Demi, että tietää vähän mitä vauhtia tyttö kasvaa :) Ja leikata vähän lisää kynsiä.

Päivällä Demille tuli hikka :D Ihmettelin ensin kun alkoi kuulua ihme ääntä, mutta Demin vartalon nytkähsyksistä tajusin heti että pikkuisella on hikka. Demi ei itse hikkaansa paljoa ihmetellyt vaan jatkoi leikkejä.

Pihalla Demi on saanut osakseen ohikulkijoiden ihailevia katseita ja monet ovat kysyneet minkä rotuinen Demi on :) Tyttö on tajunnut nyt sen että ulkona pissimisestä ja kakkimisesta saa niin paljon kehuja, että heti asiansa tehtyä se tulee luokse hymyilevä virne naamallaan :D

Tuntuu että Demi on jo tässä muutamassa päivässä kasvanut hirveästi! Ainakin se oppii asioita tosi nopeasti! Ja osaa vähitellen jättää rauhaan esineet joista sitä on kielletty, esim. makuuhuoneen oven alla oleva ovistoppari oli alkuun mielenkiintoinen pureskeltava, mutta kun Demiä on kielletty siitä, se ei enää ole sitä järsinyt. Lelut saavat sitäkin enemmän kyytiä ja Anitalta mukaan saadut purutikut ovat nyt kovassa käytössä. Demillä tuntuu olevan joku pureskelu into päällä, kun lelujakin se välillä vain järsii, silloin vaihdetaan tilalle purutikku ettei lelut menisi rikki :)

1 kommentti: