perjantai 7. toukokuuta 2010

Eka yö takana 8.5.10 klo 6.16

Aikaisemmat tekstit siis kirjoitettu molemmat 7.5, en tiedä miksi niissä lukee eri päivät..

Pikku-Demi väsähti puoli yhdentoista aikoihin ja mentiin silloin itsekin nukkumaan. Nukuttiin Jessen kanssa molemmat lattialla niin että Demin mökki oli molempien pään lähellä. Rapsuteltiin Demiä kunnes nukahdettiin.
Puoli yhden aikoihin Demi alkoi vähän itkeä ja heräsin siihen, annoin käden Demille niin heti oli parempi :). Demi kapusi Jessen patjalle ja alkoi nukkua, ja nukahdin itsekkin hetken päästä.
Varmaan yhden aikoihin heräsin siihen kun Demi tömähti makaamaan selkääni vasten. Käännyin ja rapsuttelin Demiä kunnes se nukahti. Nukuin vähän pätkittäistä unta kun heräsin itsestäni aina tarkistamaan että pikkuisella on kaikki hyvin :)

Demi alkoi heräillä klo 5.13 jolloin herätin Jessen. Demin pitkän ja hartaan venyttely- ja heräämistuokion jälkeen mentiin koko perheen voimin aamu"kävelylle". Demi teki hienosti sekä pissat että kakat ulos, eikä tarvinnut kauaa odottaa. Mitään asioitaan Demi ei ole tehnyt vielä sisälle. :) Aamukävelyn jälkeen Demi innostui retuuttamaan kaikkia lelujaan, vaikka yksi nalle onkin melkein Demin kokoinen :D

Vaikka Demi ei kauaa vielä ole meillä ollut, ollaan huomattu että aikamoinen pusuttaja tyttö on. :)

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa reippaalta pikku-neidiltä! Nytpä ei tule teille vapaa-ajan ongelmia vähään aikaan :)

    VastaaPoista