perjantai 14. toukokuuta 2010

Uusia ihmisiä ja uusia leluja 14.5.2010 klo 19.10






Tänään oli taas varsin jännittävä päivä. Aamulla Demi jäi ekaa kertaa yksin kotiin kun käytiin eläin- ja ruokakaupassa. Tosin tyttö nukkui koko ajan, joten ei edes huomannut yksin oloaan :D Eläinkaupasta ostettiin iso kasa kivoja leluja Demille, mutta lelut saivat odottaa, koska Demin herättyä lähdettiin Loimaalle. Mentiin ekana mun mummin ja vaarin luokse, siellä Demi oli aivan innoissaan isolla takapihalla! Ja mummi oli ripustanut pyykkejä ulos kuivumaan varmaan pelkästään Demiä varten. Demi oli ihan innoissaan, kun pyyhkeet heiluivat tuulessa.

Mummin ja vaarin luona syötiin päiväruokaa ja hyvin maistui! Tänään aamulla katsottiin ulkona että näyttäisi tyttö tukevammalta, ja punnittiin. Painoa oli nyt 1472g. Mummi oli tehnyt Demille hienon lelun, se näkyykin yhdessä kuvassa, sinimusta naru ja mummi ja vaari olivat ostaneet hienon jalkapallon tytölle. Narulla leikkimisen jälkeen Demi väsähti ja meni nukkumaan, mutta hetken kuluttua piti siirtyä jo seuraavaan osoitteeseen.

Mentiin Jessen veljen, Akin luokse kylään. Siellä Demi oli tosi väsynyt kun oli jo touhunnut niin paljon, mutta onneksi Akilla oli mukava matto jonka päälle Demi simahti melkein heti :D Siellä tyttö ehti nukkua jonkin aikaa ja sitten lähdettiin taas eteenpäin.

Jessen isän, Esan luona Demi virkosi vähitellen ja siellä olikin jännittävää nuuhkia kaikkia huoneita ja pihalla oli tosi mielenkiintoinen terassi jonka jokainen laudanväli oli tutkittava.

Tyttö oli tosi väsynyt kun lähdimme kohti kotia, meno matkalla olimme pysähtyneet hetkeksi, kun Demi haukotteli vähän sen näköisenä että oli paha olo, mutta tulo matkalla Demi nukkui koko matkan.

Kotona Demi sai uudet lelut käyttöönsä. Ja voi kuinka niitä oli hauska riepotella ja ravistella! Etenkin Demin uusi lippalakki koki kovia :D Ei mikään ihme sen jälkeen kun olimme asetelleet hattua Demin päähän kun tyttö söi luuta :) Lippis on oikeasti lelu, sen pääosio on umpinainen ja sisällä on vinkupallo. Lippahattu vain oli niin verraton lelu että se oli pakko saada Demille :D Lisäksi ostettiin Demille uusi ruokakuppi, tuo vanha on vielä hieman liian suuri, koska Demin täytyy mennä kuppiin itse että ylettyy perälle (siis kuppiahan ei voi kiertää). Ainoa juuri sen mallinen mitä haettiin oli vaaleanpunainen jossa oli sydämiä ja luki "Pretty in Pink". No, otettiin sitten se, ei Demi kupistaan mitään ymmärrä mutta ei ihan niin prinsessa ole, että tuollaisen kupin olisi tarvinnut :D Leikkien jälkeen Demi väsähti ihan täysin, ensi yön nukkuu varmaan aika hyvin, niin paljon on touhuttu taas :)

Demi oli ekaa kertaa turvavyövaljaissa automatkan. Olin tosi yllättynyt siitä, että Demiä ei haitannut valjaat yhtään, ainoa harmillinen asia oli että Demi näki etten pitänyt siitä kiinni, mutta silti Demi ei päässyt niin pitkälle että olisi yltänyt hyppäämään jalkotilaan joka on tytön mielestä hyvin jännittävä paikka. Pieni itku väännettiin, mutta sitten tyydyttiin siihen ettei pääse menemään minne haluaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti