sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Jännittävä päivä 9.5.2010 klo 18.00

Aamulla lähdettiin ensin katsomaan Nettaa, Nemoa ja Naomia. Nemo ja Naomi nuuhkivat Demiä ja Demi lipaisi pusunkin Nemon kirsuun :) Nemo oli aika hämmentynyt pususta :D Naomi ei juuri välittänyt Demistä, lähinnä käänsi selkänsä kun Demi tuli lähelle. Ehkä Namuli on niin arvokas rouva ettei pikkutyttöjen leikit jaksa kiinnostaa ;)
Netta katseli kauempaa ja vähän sivu silmällä. Loppuvaiheessa vierailua Nettakin kyllä uskaltautui pieneen haisteluun, mutta aika varovaisesti aloitti tutustumisen. Ihan hyvä näin ja Nettakin tuntui olevan ihan hyvillä mielin eikä paniikissa.
Demi oli aika jännittynyt alkuun mutta rentoutui aika äkkiä kun pääsi haistelemaan paikkoja. Tyttö innostui leikkimäänkin NEMON pallolla, ja Nemolla pääsi itku kun toinen vei Neman pallon!! Mutta otettiin Demille toinen pallo niin taas oli kaikki hyvin ;)
Pihalla opeteltiin taas luoksetulemista ja se sujui jo hyvin, Demi oli ihan innoissaan :)

Jessen äidin Birgitin luona oli hurja peiliovi, Demi ihmetteli monta kertaa kuka se toinen koira siellä peilin takana on. Ja Demi löysi ihanan hapsumaton, mutta kuinka tylsää olikaan ettei sitä saanut oikeasti repiä.. Demi oli kaikille uusille ihmisille heti täysin avoin ja jakeli pusuja koko reissun :)

Kotiin tultuamme oli taas ruoka-aika ja sen jälkeen annettiin Demille pieni pallo jossa on helistin sisällä. Ensin Demi oli vähän kauhuissaan mutta hetken päästä pallon oli syytä olla kauhuissaan :D Demi rähisi ja hyökkäili palloa kohti, saatiin pätkä leikistä videolle, lataan sen youtubeen kunhan siirrän kameran sisällön taas koneelle. Oli kyllä niin hurjana, varsinkin kun pallo kilisi aina kun Demi koski siihen, piti heti valmistautua uuteen hyökkäykseen :D

Demillä tuntuu olevan uskomattomat unenlahjat. Tyttö nukkuu pitkiä pätkiä ja vaikka heräisi välillä, jatkaa unia eikä lähde heilumaan mihinkään. Ja öisin nukkuu myös koko yön. Tästä lienee kiitos Anitalle, koska pennut ovat saaneet kasvaa normaalin elämän hulinassa eivätkä varmaan katkaise uniaan pienen melun takia. :) Nytkin Demi nukkuu sylissäni vaikka juuri veti tunnin tirsat, käytiin vaan ulkona pissalla välissä. Päivä on tietty ollut aika raskas kun on ollut niin paljon kaikkea uutta, joten varmaan nukkuu tänään vähän enemmän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti