lauantai 8. toukokuuta 2010

Hyvää äitienpäivää 9.5.2010 klo 8.40

Tänään Demi on alkanut näyttämään sitä riiviö-puolta itsestään. Leikit on vähän rajumpia ja tyttö juoksee välillä ihan päättömästi edestakaisin :) Mutta myös on alkanut tuntemaan nimeään ja tule tänne-kutsu on (ehkä) alkanut mennä jakeluun, eli älliä tytöltä kyllä löytyy.

Äsken jätettiin Demi leikkimään yksin makuuhuoneeseen ja hetken päästä kun pikku-neiti huomasi olevansa yksin, pääsi kauhea parku :D Ja hirmuinen hellyydenkipeys iski kun menin katsomaan mitä oikein tapahtuu. Jätin Demin uudelleen huoneeseen ja lähdin pois ja kun parku tuli uudelleen kutsuin Demiä. Tyttö hiljeni heti ja kipitti korvat höröllä äänen perään ja löysikin meidät kulman takaa :) Ei Demi ollutkaan maailmassa yksin ;)

Ulos Demi osaa tehdä asiansa hyvin, mutta vahinkojakin on sattunut. Ulkona pudonneet lehdet ovat aina niin mielenkiintoisia, ettei aina hätää voi muistaa :)

Tänään Demi tapaa ensimmäistä kertaa Netan ja Nemon. Myös Naomi on Turussa joten Naomikin katsastetaan samalla. :) Samalla reissulla nähdään mun vanhemmat ja sisko ja Jessen äiti. Joten Demille on tulossa jännittävä päivä :)

Viime yönä nukuttiin Jessen kanssa vuorotellen lattialla Demin kanssa, ja seuraava yö olisi tarkoitus nukkua molempien ylhäällä sängyssä, jätetään kuitenkin patjat vielä lattialle, niihin kuitenkin tarttunut jo Demin ja meidän hajut niin tyttö nukkuu varmaan patjalla. Saa nähdä tuleeko Demille itku kun huomaa olevansa yksin.

1 kommentti: