keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kaverukset Netta ja Demi 19.5.2010 klo 12.35










Kuvistakin sen varmaan aika hyvin näkee, Netta ja Demi tuli hirveän hyvin toimeen kun oltiin isin kanssa metsässä kävelyllä. Nemo ei edes välittänyt Demistä, potki vähän sivumpaan jos ihan jalkojen alle tuli :) Niille jotka eivät Nettaa ja Nemoa tunnista: Netta on pienempi jolla ei ole valkoista otsapiirtoa ja Nemo on isompi jolla otsapiirto on.

Oltiin tosiaan lähimetsässä koirien kanssa kävelyllä ja koko reissu meni hirveän hyvin! Ekaksi kun nähtiin metsän reunalla, Netta vähän mulkoili Demiä että aijaa toikin tuli, mutta kun lähdettiin liikkeelle, muuttui Netan mielipide hyvin äkkiä :) Netta ja Demi kulkivat suuren osan matkaa vierekkäin, ei ihan kylki kyljessä, mutta välillä olivat tosi lähekkäin. Netan mielestä oli tosi kivaa kun Netta ei edes tehnyt mitään ja silti sai kehuja ja nameja :D

Netta ja Nemo olivat osan matkaa ilman remmiä, koska kolmen remmin kanssa ei aina ole kovin helppoa, varsinkaan kun yksi koirista on poukkoileva pentu :D Ja olimme jo todenneet että Netta on ihan coolina Demin seurassa. Nemo juoksi melkein koko ajan edellä kun oli irtonaisena ja keräsi mahdollisimman pitkiä keppejä :D Netta hölkötteli silti ihan Demin tuntumassa vaikka olisi voinut kirmata niin kauas kuin pystyy.

Yksi vastaantuleva nainen sanoi Demin nähtyään ettei ole koskaan nähnyt noin pientä koiranpentua :) Ei varmaan ole koskaan nähnyt sitten chihuahuan pentua ;) Tai sitten edellä kulkevat Netta ja Nemo antoivat niin hyvän vertailu kohteen että Demi näytti miniltä. Täytyy kyllä sanoa, että nyt kun oli silmä tottunut Demiin, niin Netta ja Nemo näyttivät alkuun aivan valtavilta :D Vaikka ei Nettakaan ole kuin vajaa 7kg :D

Kun olimme tulossa pois metsästä, vastaan tuli iso koira. Jäin tarkoituksella vähän jälkeen, koska Netta ja Nemo haukkuvat varsinkin isoja koiria. Kun Nemo ekan kerran haukahti, Demi teki juosten pienen kierroksen ja pyysin sen syliin. Kävelimme koiran ohi ja Demi katseli sitä hetken, mutta sitten alkoi katsella että mihin ne hänen kaverit ehti mennä :)

Kun tultiin sisälle, että koirat pääsi juomaan ennen kuin Netta, Nemo ja isi lähti kotiin, Netta ja Demi olivat keittiössä, kun Netta päästi pienen rähähdyksen Demille. Mutta Netta ei lähtenyt perään eikä ollut mitenkään hyökkäävä vaan antoi asian olla heti. Demikin oli kohta taas pyörimässä ympärillä, mutta ei Netta välittänyt. :)

Kaverini Heidi soitti äsken, he tulevat katsomaan Demiä chihuahua Eddyn kanssa. Saa nähdä mitä Demi tuumaa samankokoisesta leikkikaverista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti