torstai 20. toukokuuta 2010

Siivouspäivä 20.5.2010 klo 13.30


Eilen Heidi ja Eddy kävivät ja aikamoista painia ja takaa-ajoa pikkuiset järjestivät :D Demi oli ihan innoissaan kun oli vihdoin joku kenet hänkin voittaa taas painissa :)

Tänään olen siivoillut koko aamun ja Demi joutui olemaan makkarissa verkkoaidan takana kun vein roskia. Annoin Demille tekemiseksi vessapaperirullia missä oli nakin paloja sisällä. Lähdin samalla reissulla sitten kauppaan, koska tyttö ei ollut enää ollenkaan kiinnostunut mitä touhusin, nakki vei voiton :D Kun tulin kotiin, kuuntelin hetken postiluukusta eikä sisältä kuulunut inahdustakaan. Kuitenkin Demi oli hereillä ja istui makkarin ovella verkkoaidan vieressä kun tulin sisään. Ei vaan viitsi vissiin itkeä kun tietää ettei ole ketään kuuntelemassa :)

Äsken käytiin ulkona ja törmättiin Cavalier King Charlesin spanieliin. Demi oli heti ihan innoissaan ja kohta oli kunnon hammaspaini menossa :D Demi on siitä aika hauska, että kun se paini spanielin ja Eddyn kanssa, niin kummallakaan kerralla se ei päästänyt ääniä. Hiljainen paini :)
Pitkän aikaa Demi ja spanieli jaksoivat leikkiä ja leikki loppuikin siihen että molemmat väsyivät kun aurinko paistoi niin kuumasti.

Nyt Demi on nukkumassa, on ollutkin hereillä monta tuntia ja viimeisenä vielä riehui noin 20min spanielin kanssa niin vähemmästäkin väsyy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti