keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Matalampi kuin maitotölkki 12.5.2010 klo 11.25


Kävelin Rostenille Demi sylissä. Käveltiin Prisman pihan läpi ja siellä oli vaikka mitä jännittävää. Lasiroskiskin tyhjennettiin ja siitä tuli hirveä rytinä, mutta Demi vain nosti korvansa hörölle ja katseli mitä siellä tapahtuu. Vähän pistettiin päätä kainaloon piiloon kun iso rekka ajoi ihan vierestä, mutta rekan mentyä ruvettiin äkkiä taas katselemaan missä mennään.

Rostenilla Demi sai paljon suosiota ja huomasimme miten mustasta koirasta saadaan valkoinen; vähän jauhopukeisia ihmisiä ympärille niin koira on "värjätty" :D Demi oli ihan innoissaan uusista ihmisistä ja kun työkaverit alkoi mennä takaisin leipomon puolelle, Demi oli remmi suorana menossa perässä ja alkoi itkeä kun ei päässytkään leipomaan. Kyllä Demi osaisi tehdä hienoja pullapitkoja!

Kun tulimme kotiin päin, päästin Demin maahan kun tyttö ei oikein jaksanut olla sylissä. Käveltiin puolet matkasta Rostenilta Prismalle ja koko matka Prismalta kotiin. Demi oli ihan innoissaan ja käveli ihan nätisti vierellä (siis ollakseen pentu joka ensimmäistä kertaa kävelee vierellä remmissä) ;) Välillä Demi pysähtyi ja päästi pienen itkun ja taas jatkettiin. En oikein tiedä oliko itku vain huvin vuoksi, koska Demi osaa pyytää että ottakaa syliin, se tulee seisomaan jalkaa vasten. Mutta vaikka kumarruin Demin vieressä ja taputin jalkaani, tyttö vain katsoi minua ja jatkoi taas matkaa :D

Nähtiin kotimatkalla myös harrikka ihan läheltä. Vaikka ääni oli kauhea, Demi vain tuijotti ja hypähti vähän taaksepäin. Kaikki ohikulkijat kääntyivät katsomaan ja yksi mies kaatui pyörällä (Tämä ei johtunut Demin suloisuudesta, mies oli takanamme noin 10metrin päässä ja ajoi toisen pysähtyneen pyörän takarenkaaseen). Demi oli kovin ihmeissään äänestä, mutta ei pelästynyt. Kaatuneelle miehelle ei käynyt kuinkaan, hänellä oli kypärä ja hän jatkoi matkaa kaaduttuaan ;) Ettei ketään jää vaivaamaan :D

Kotona päätin ottaa valokuvaan mukaan jotain mistä Demin koon näkisi hyvin, ja mikäs siihen hommaan parempi kuin maitotölkki. Hetken aikaa meni ennen kuin Demi suostui tulemaan tölkin viereen, mutta kuten kuvasta näkyy ei se ollutkaan lopulta niin vaarallinen ;) Demi on tosiaan istuessaan vielä matalampi kuin maitotölkki vaikka painaa jo enemmän :D Aika tasoissa näyttää kuvassa olevan, mutta Demi istuu tuon viltin päällä joka toi hiukan lisä korkeutta, joten kyllä tyttö kakkoseksi jää tässä kilpailussa :)

1 kommentti:

  1. No, toi on varmaan joku 10 litran maitotölkki leipomosta, siellähän kaikki on suurempaa, hiivapaketitkin ;D

    VastaaPoista