tiistai 18. toukokuuta 2010

Pikku Demi 18.5.2010 klo 11.45


Tänään aamulla harjasin Demiä ja ekaa kertaa ei välittänyt ollenkaan harjauksesta. Kynsienleikkuu ei ollutkaan niin kivaa ja leikkasin vain pari kynttä, ettei Demille tulisi ahdistava olo. Olen leikannut kynsiä aina muutaman kerrallaan parin päivän välein. Myös punnittiin tänään ja painoa on nyt 1550g.

Eilen aamulla aloitin pitämään kalenteria Demin syömisestä, tyttö syö aika vähän. Kuppi on noin vartin alhaalla 3 kertaa päivässä ja Demi kyllä syö hyvällä ruokahalulla aina noin puolet, mutta sitten jokin muu asia on kiinnostavampi. Kupissa siis puoli desiä liotettuja nappuloita. Nameja ei olla juurikaan annettu, koulutukseenkin käytetään liottamattomia nappuloita, jotka maistuvat tytölle tosi hyvin. Kuitenkaan koulutuksen yhteysessä ei anneta päivässä kuin n.1/4 desiä nappuloita, jos sitäkään..

Energiaa kuitenkin tytöllä riittää hirveästi ja on paino noussut, ei pysynyt paikallaan. Täytyy seurailla tilannetta, eiköhän se kunnon ruokahalukin jossain kohtaa ilmesty :)

Tänään Demillä taas edessä yksin jääminen, kun mennään kauppaan. Lähdetään kyllä varmaan niin että tyttö jää nukkumaan eikä huomaa olevansa yksin. Voisi vähitellen alkaa jättämään Demiä yksin niin että näkee kun lähdetään, että tajuaisi olevansa yksin ;)

Demi on alkanut nyt tulemaan luokse päiväunien jälkeen. Aikaisemmin jos ei ollut samassa huoneessa kuin tyttö unien aikana, sai pompata huoneessa kurkkimassa vähän väliä, että huomasi kun Demi heräsi ja ehti mennä ulos ennen kuin tuli sisälle pisut. Kyllä vieläkin huoneessa käy kurkkimassa, mutta pari kertaa Demi on ehtinyt itse tulemaan katsomaan missäs kaikki on, vaikkakin haukotellut ja venytellyt koko ajan, ettei ole vielä ihan herännyt.

Ja kun ulos mennään, voi vain kyykistyä eteisen lattialle remmi kädessä ja Demi pujottaa melkein itse päänsä kaulapannasta sisään, koska tietää pääsevänsä ulos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti