torstai 6. toukokuuta 2010

Huomenna Demi tulee kotiin :)

Huomista ollaan Jessen kanssa jännitetty jo marraskuusta asti, jolloin kävimme ekaa kertaa Anitan luona ja ihastuimme täysin schipperheihin :)

Luupään Demoni syntyi 16.3.2010 klo 07.38 painaen 140g. Olimme pyöritelleen mielessä erilaisia nimiä pikku hauvalle, mutta mikään ei ollut oikein iskenyt. Kun kennelnimi oli päätetty Demoniksi, siitä tuli heti mieleen Demi joka sitten loksahti paikoilleen ja pidimme molemmat Demi-nimestä. :)
Demillä on kolme veljeä: Luupään Diktaattori - Velmu, Luupään Despootti - Vili ja Luupään Diplomaatti - Laku.
Demin kasvattajan, Anita Kallionpään sivuilta www.atantaide.net löytyy lisää tietoa Demistä, Demin veljistä ja rodusta. Olemme olleet tosi tyytyväisiä että saamme koiran juuri Anitan kennelistä. :)

Tänään on edessä kodin perusteellinen siivous, ettei pikku-Demi löydä mitään väärää nakerrettavaa. Olohuoneen sivupöydälle on koottu "Demin-pöytä" joka pursuaa kaikkea Demille kuuluvaa. Olemme saaneet sukulaisilta ja kavereilta jo aika kasan kaikkea tarpeellista ja Anitalta tuli hyvin monipuolinen pentupaketti. Enää puuttuukin itse koira ;). Mutta onneksi Demi tulee jo huomenna, ettei tarvi enää kauaa odottaa!

Pidän kesälomani nyt kun Demi tulee, eli jään "äitiyslomalle" pikkuisen kanssa. Pystyy sitten opettamaan Demin sisäsiistiksi nopeammin ja voi opettaa yksin jäämisen vähitellen :).

Huomista odotellen :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä tässä elellään niin jännittäviä aikoja! Demiin tutustuminen on ihan ihanaa. Eihän hänellä vaan kuitenkaan ole terävät hampaat?? ;)

    VastaaPoista
  2. Jännää! Ihana päivä teillä tänään tiedossa ;) Me seuraamme blogia tiiviisti täällä Jokilehdossa. Rapsutuksia Demille, hali laumanjäsenille!

    Terv. Paula+Mikku+Mistral+Salla+Pepe+Turre+Tyttö+Tundra+Timotei+Timjami+Helmi+Haiku+Hani+Hali+Bach+ValkoinenPupu+MustaPupu+Galaxy+Garda+Galileo+Sissi+Sasu+Cappucino+Turrukka+Kukko+Fasu1+Fasu2+Fasu3+Fasu4+neljä fasun munaa

    VastaaPoista