tiistai 30. elokuuta 2011

30.8.2011 klo 16.30 Väijyvä Hani :D









Hani on hauska kun se väijyy Demiä :D Se hiipii hitaasti kohti ja lopulta hyökkää kiinni :D Videolla näkyy Hanin väijyntä :)
Hani myös ulvoo, Demin ei olla juuri koskaan kuultu ulvovan, mutta kun Hani joutui omaan karsinaansa "yksin" (oltiin kaikki 3 aidan vieressä), se nosti leukansa ylös ja päästi kunnon ulvonnan :D Susille sukua ;) Muutamaan otteeseen se on ulvonut eri tilanteissa
Tänään käytiin työpaikallani moikkaamassa työkavereita ja Hani oli ihan innoissaan kun tuli taas uusia ihmisiä :) Eilen Hani oli ekaa kertaa yksin kotona, ainakin kun tultiin kotiin oli hiljaista, ettei tyttö varmaan hirveästi paru kun jää yksin :)
Eilen äiti toi Hanille ja Demille uusia (pienempiä) busy buddys namipiilo leluja (piilomainonta :D). Noi on kyllä niin hyviä! Hani sai 2 kiekon mallista piiloa tehtäväkseen, ja ratkoikin ne, mutta olivat selkeästi vaikeampia kuin vessapaperirullat :) Aivojumppaa :D
Tänään aamulla Hani heräsi jo puoli 7 ja alkoi piipata. Demi taas ärähteli sängyltä Hanille, unet on kyllä Demin mielestä tärkeät :D Otin aamulla Hanin hetkeksi sängylle syliin, että Demi tajuaa että sänky on myös Hanin paikka, pikkuinen ei vaan sinne itse vielä pääse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti