keskiviikko 24. elokuuta 2011

24.8.2011 Mökkeilyä :)


































Perjantaina lähdettiin aamulla Helsinkiin siskoni luokse. Hesassa oltiin päivä ja seuraavana aamuna lähdettiin Nokialle päin :) Siellä oli koiranäyttely ja Demi sai EH:n. Tässä tuomarin kommentit:
"Hieman hentoluustoinen narttu. Hyvä nartun pää. Hyvä purenta. Vielä kevyt runko. On hieman takakorkea. Liikkuu lyhyellä taka-askeleella."

Näyttelystä jatkettiin mökille :) Demi räjähti riemusta kun päästiin perille ja touhua riittikin koko ajan. Demi ei malttanut nukkua päiväunia ja touhusi kaiket päivät joten oli niin väsynyt että nukkui joka yö kainalossa vieressäni ja pää vielä tyynyllä :D Aamuisin minä tai Jesse herättiin aina ennen Demiä! Käytiin moikkaamassa "heposia" läheisellä tallilla. Demi ei ollut moksiskaan hevosista, lähinnä Demiä harmitti kun annettiin hevosille ruohoa, Demi olisi syönyt sen mielummin itse, ja söikin rehut kädestä, kun pollet menivät kauemmas :D Myös "lehmosia" nähtiin, mutta ne olivat ajomatkan päässä joten niiden kanssa Demi ei tehnyt tuttavuutta.

Demi ui joka päivä, mutta kahlailu oli kivampaa Demin mielestä. Uimaan tyttö meni vain kun laitettiin. Demi ui paljon mielummin niin että mentiin sen kanssa veteen, silloin ei ollut ollenkaan niin kiire takaisin rantaan :)

Saaliiksi saatiin koko mökkeilyn aikana pieni särki, Demi sai sitä hetken katsella ja pistettiin se sitten takaisin veteen :) Heiteltiin laiturilta vähän pullan paloja veteen ja paikalle tulikin viiden ison särjen (n.20cm) parvi. Demi alkuun vähän ugitteli kaloille kun polskivat ihan lähellä, mutta jäi sitten laiturille vain katselemaan.

Uudet liivit hankittiin Hania ajatellen ja Demin oli tietenkin koekäytettävä ne, eihän pikkusiskolle voi huonoa liiviä antaa ;)

Kuvat kertovat enemmän, joten tässäpä "pari" kuvaa reissusta :D

Käytiin vielä Loimaalla takaisin tulo matkalla ja siellä taas piti juosta kunniakierros pihan ympäri ja leikkiä vähän Pepen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti