sunnuntai 28. elokuuta 2011

28.8.2011 klo 20.15 Painimatsit








Tänään on painittu, painittu ja painittu, ainiin ja painittu :D Tytöillä on kyllä vauhti päällä :) Demistä huomaa myös että se on asettanut vähän itsensä äidin rooliin, koska se seuraa ja vahtii Hania koko ajan. Jos Hani leikkii lelulla, Demi menee viereen ja katselee Hanin leikkejä. Jos Hani vinkuu niin Demi menee heti katsomaan mikä pikkuisella on. :) Ulkoilut sujuu tosi hyvin, pannan ja taluttimen kanssa ei oo mitään ongelmia, oltiin ulkona Demin kanssa tai ilman. Muutamia vahinkoja on sisälle tullut, mutta Hani osaa tehdä heti ulos asiat kun mennään pihalle :)

Hani on myös paljon omatoimisempi kuin Demi oli pentuna. Hania ei haittaa vaikka se jo nyt jäisi yksin huoneeseen. Vähän väliä se syö yksin luuta tai leikkii, yleensä kyllä Demi menee sen seuraksi, mutta välillä Demistäkin näkee että se on pienen tauon tarpeessa :) Hani kuitenkin retuuttaa Demiä "täysillä", yrittää ravistella Demiä poskesta tai roikkuu jalassa kiinni. Vaikka eipä nuo sen pikkunaskalit mihinkään pysty :D

Kun käytiin ulkona pelkästään Hanin kanssa Demi tuli heti ovella katsomaan että tulihan Hani takaisin ja tervehti pikkusiskoaan häntä heiluen ja uimalakki päässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti