perjantai 26. elokuuta 2011

27.8.2011 klo 9.50 Eka yö takana












Hani piipitti aika paljon yöllä, sen verran että nukkumisesta ei niin paljon mitään tullut :D Jesse nukkui Hanin kanssa lattialla ja mä nukuin Demin kanssa sängyssä kun Demi ei halunnut lattialle nukkumaan. Aamuyöstä Demi ensin haukahti Hanille sängystä kun pikkusisko vinkui ja kiljui koko ajan, mutta hermostui sen verran meteliin että hyppäsi sängystä alas ja ärähti Hanille. Demin kauneusunet kärsii :D Demi kun ei koskaan oikeen muille koirille sano vaikka sitä ärsyttäisikin, niin kuulosti lähes pelottavalta kun Demi sanoi Hanille kun ei olla ennen kuultu Demin ärähtävän niinkuin koirat ärähtää, enemmän Demi pitää sellaista lelukoirille ominaista ääntä :D
Viiden aikoihin vaihettiin paikkoja Jessen kanssa, niin että aamulla nukuin lattialla Hanin kanssa. Nukutin sen viereeni niin että se oli kainalossa pää tyynyllä :) Heräsin siihen kun Demi oli tullut patjan viereen ja haisteli Hania :) Sitten siinä herättiinkin ja mentiin pihalle, Hani teki hienosti kakat ja pissat ulos! Yöllä oli yhdet pisut tullut sisälle. Sitten oli ruoka-aika, Demi ei vieläkään ollut yhtään kiinnostunut Hanin pöperöistä :)

Leikin Hanin kanssa olkkarissa musta-vihreällä narulelulla joka on mummilta saatu ja Demi innostui tulemaan mukaan. Ensin Hani otti narun multa ja ravisteli sitä, sitten se tiputti sen maahan josta Demi otti sen ja ravisteli :D Naru sai kovaa kyytiä tytöiltä :D Tänään Demi on parikin kertaa jo sanonut Hanille, mutta osaa kyllä sanoa nätisti ja yöllisen ärähdyksen jälkeen Hani uskoo aika hyvin, ettei Demin edes tarvi sanoa kovaa :)

Eilen oltiin yhteiskävelyllä ja Hani menee remmissä tosi nätisti. Tietty asiaa auttaa se että on helppo seurata Demiä. Meinattiin kiertää kokonaan talo, mutta puolessa välissä Hani pyysi päästä syliin :) Pääsi sitten sylikyydillä loppumatkan :)
Demi tarkkailee Hania tosi paljon ja yritti kovin jo leikkiäkin. Demi ei vaan oikeen osaa vielä noin pienen kanssa leikkiä ja piti vähän Demiä rauhoitella kun ensin Demi töni vähän tassulla mutta kun Hanikin innostui niin Demi alkoi tassuttaa vähän kovempaa, sen verran että Hani kaatui. Hani kyllä vastaa tassutus leikkiin ja on mätkinyt Demiä jo vähän :D

Liekö vaan oma mielikuvitus, mutta tuntuu että Demi on paljon kärkkäämpi nyt vartioimaan taloa kun Hani tuli. Meillä on parvekkeen ovi auki niin että sieltä kuuluu pihan äänet, ennen Demi ei niistä välittänyt, mutta nyt menee aina katsomaan jos kuuluu joku kovempi ääni ja on haukkunutkin enemmän kuin ennen. Pikkusiskoa täytyy suojella :)

Hani on kyllä mainio! Demi oli pentuna tosi reipas ja touhukas ja utelias, Hani on äärimmäisen reipas :D Pikkutyttö ei oo pelännyt mitään, se yrittää aina saada tahtonsa läpi ja kun se joutui jo ekalle jäähyllekin kun rupesi raivoamaan kädelle, se ei rauhoittunut yhtään niin äkkiä kuin Demi pentuna. Meillä jäähy on sitä että kun tekee tuhmuuksia otetaan pentu käteen niin ettei se pääse pois, eikä pääse puremaan ja pidetään siinä kädellä kunnes se rauhoittuu :) Hanin mielestä se on ihan tyhmää :D

Hania kovin tytölle jo puhutaan ja kun pyydetään luokse kutsutaan Hanina. Kyllä se ehkä hiukan jo alkaa tajuta, koska reagoi Hani-nimeen :) Kova pusuttamaan Hani on ja huomattiin myös eilen että taloomme on saapunut toinen litrahuuli :D Demi kun on aina ollut kova juomaan, koska vesi on niin hyvää ja kivaa ja sillä on kiva leikkiä ja läträtä, niin Hani myös eilen kävi vähän väliä juomassa, tassut kävi kupissa ja eilen myös Hanin vesikuppi lensi jo nurin :D Vaihdettiinkin muoviset pikkukupit pelkästään ruokakupeiksi ja vaihdettiin keraamiset tilalle ettei Hani pysty niitä kaatamaan.

Nyt Hani nukkuu pedillään, sitten taas touhu alkaa kun se nousee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti