lauantai 27. elokuuta 2011

28.8.2011 klo 9.00 Aamupainit






















Eilen illalla viereisen metsän takana ammuttiin ilotulitteita. Mentiin juuri silloin iltalenkille ja pauke kuului aika kovana. Hani ei paukkeesta tuon taivaallista välittänyt vaan asettui tukevaan asentoon ja alkoi vaan vääntää pökälettä ihan rauhassa :D

Toinen yö takana, päätettiin molemmat nukkua ylhäällä sängyssä, mutta jätettiin yksi patja lattialle, että jos Hani alkaa itkeä, menen alas nukuttamaan sen. Alkuun Hani vähän piippasi, mutta laskin käden sängyn vierelle ja rapsuttelin sitä. Jossain kohtaa Hani sitten ryömi sängyn alle nukkumaan.
Seuraavaksi olikin jo aamu, heräsin klo 7 itse ja herätin Demin. Tuntui ihan että onko se Hani edes täällä kun mitään ei oo kuulunu koko yönä. Kurkistin sängyn alle ja sieltä se venytellen ja haukotellen nousi ylös ja kipitti luokseni. Samantien mentiin pihalle ja nätisti tehtiin asiat ulos. Tänä yönä ei tullut mitään sisälle ja Demikin sai nukkua kauneusunensa :)

Aamusella leikittiin Hanin kanssa olkkarissa ja Demi tuli ensin katselemaan mutta yhtyi sitten leikkiin ja pian tytöt jo painivatkin ihan täysillä :D Demi oli tosi nätisti ja varovaisesti vaikka Hani roikkui jalassa tai poskessa tai jossain kiinni ja oli niin kova kourainen että sai Demin liukumaan parketilla kun Demi makasi maassa :D Leikkiä jatkui pitkään ja monessa otteessa. Käytiin Hanin kanssa välillä pihalla pisullakin ja kun tultiin takaisin ylös, Demi juoksi Hania vastaan, heilutti häntää ja meni uimalakiksi :)

Aamulla yritin ottaa vähän edustavampia kuvia aamuruokailin yhteydessä :) Kiitos Anita vinkistä, Hani syö pipunat paljon paremmin kuivana ja ekaa kertaa syötiin kuppi tyhjäksi :)
Toisiksi alimmassa kuvassa näkee hyvin miten suuret tassut Hanilla on, tai no samankokoiset kuin Demillä, voi olla että Demillä vaan on pienet tassut kun on muutenkin niin siro :) Painissa on kyllä hauskaa se että tytöillä ei ole niin hirveästi koko eroa vaikka Hani on ihan vaavi ja Demi aikuinen :)

Nyt molemmat tytöt on ihan väsyjä, sen verran menoa ja meininkiä oli kyllä paini areenalla että ei mikään ihme :D On kyllä ihana nähdä miten paljon Demi tykkää Hanista jo nyt, ekana päivänä ilmassa oli vähän mustasukkaisuutta ja pientä epäluuloa, mutta nyt Demi tykkää varmaan Hanista enemmän kuin musta ja Jessestä :D

1 kommentti:

  1. Mä en kyllä uskalla meidän pientä ja viatonta Nemaa tuoda tuolle painimolskille :)

    VastaaPoista