torstai 18. elokuuta 2011

18.6.2011 Hirmumyrskylle karsina valmiiksi :)

Tänään ollaan raivattu työhuoneeseen Hirmumyrskylle oma nurkkaus. Tehtiin komposti kehikosta 90cmx90cm aitaus johon voidaan erottaa pikkusisko Demistä sitten kun lähdetään pois kotoa ja hauvat jäävät kahdestaan. :) Demi on käynyt tutkimassa karsinaa ja on vähän ihmeissään että mikäs tämä rakennelma oikeen on :D Ei enää kauaa niin saadaan vauva-hauva kotiin <3 :) Oi kun Demi tietäisi mitä on tulossa niin ei malttaisi odottaa :D Aitaus on myös hyvä silloin kun vauva haluaisi nukkua, mutta Demi ei malta olla leikkimättä niin voidaan laittaa vauveli aitaukseen nukkumaan :)

Kuvassa todistusaineistoa siitä miten meillä käy jos yöllä erehtyy lähtemään vessaan. Tyyny on viety ja Demi kattoo sen näkösenä et: "Mut et sä voi tähän tulla, mä ja Raakku nukutaan nyt" :D

5 kommenttia:

  1. Mikä Demin pikkusiskon nimeksi tulee? Vai onko se vielä salaisuus? :) Mä odotan ihan malttamattomana. :D

    VastaaPoista
  2. Yksi nimi on ollut mielessä siitä asti kun päätettiin toinen koira hankkia. Vaikka ollaan tosi paljon nimiä mietitty yhdessä ja erikseen, ei olla tämän voittanutta löydetty. Sopii mielestämme Demin kanssa ja tuntuu meidän mielestä hyvältä nimeltä. Nimeä ei olla sanottu vielä koska ollaan kuitenkin mietitty jos joku toinen iskisi paremmin, mutta eipä ole iskenyt vaikka Hirmumyrskystä ollaan mietitty ja myös täysin kennelnimestä riippumattomia nimiä. Todennäköisesti tämä nimi pennulle annetaan :) Joten päästetään sut jännityksestä, Demin pikkusisko tulee todennäköisesti olemaan: Hani :)

    VastaaPoista
  3. Hih, kiva, että päästit jännityksestä :) Hani on tosi kiva nimi! Sopii hyvin: Demi ja Hani. Tykkään! :)
    Sit kun Jekulle joskus tulee kaveri, siitä tulee Jalo.

    VastaaPoista
  4. Jekku ja Jalo kuulostaa vakuuttavalta parivaljakolta, sopii nimet hyvin yhteen :) Sitten vaan odotellaan että teillekin syntyy poika ;)

    VastaaPoista
  5. Juu, sopiihan ne. Nyt täytyy vaan odotella. En tiedä, pitäiskö odottaa ihan J-pentueeseen asti, josko saisi ihan räätälöidyn nimen. ;)

    VastaaPoista