sunnuntai 28. elokuuta 2011

29.8.2011 klo 8.00 Iltasöpöilyä ja aamu aivojumppaa








Illalla katsottiin elokuvaa kaikki sohvalla, tai mä ja Jesse katottiin ja tytöt nukku :D Siinä sitten liikuskelivat vähän unissaan ja olivat aikas söpöjä <3 :)
Aamulla heräsin siihen kun Hani piippasi lattialla. Demi pari kertaa sanoi Hanille, selvästi Demin kauneusunet on arkapaikka, koska päivisin Demi ei sano Hanille vinkumisesta. Nousin ylös ja lähdettiin pihalle. Hani teki heti lirut ulos! Mä luulin että Anita vitsaili kun sanoi että pennut lähtis koulutettuna uusiin koteihin, silti meidän tyttö osaa pyytää ulos alle 8viikkoisena :D Mitäs muuta sille on ehditty jo opettaa? ;)
Ulkona oli märkää koska tihkutti ja Hanin mielestä oltaisiin menty sisälle jo pisun jälkeen, mutta jatkettiin vielä matkaa. Demi teki pökäleen ja Hani katseli siskonsa suoritusta häkeltyneenä ja päätti sitten pistää paremmaksi :D Kätevää, Demi näyttää mallia ja Hani tekee perässä niin ei tarvinnut kauaa sateessa seistä kun molemmat oli jo tehnyt molemmat asiat :)

Annoin tytöille namipiilot vessapaperirullassa (Demi sai 5 ja Hani yhden :D). Hani oli ihan innoissaan ja sen jälkeen kun nami oli taisteltu ulos, vessapaperirulla itsessään oli hirveän kiva lelu :D

Nukutin äsken Hanin makkarin patjalle, kun Demi ja Jesse nukkuu vielä :) Mutta kun julkisivun maalaajat alkoi pestä viereistä ulkoseinää painepesurilla, alkoi Hania vissiin vähän pelottaa, koska ensin kuului pari piippausta ja sitten Hani kipitti luokseni. Otin sen syliin nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti