torstai 1. syyskuuta 2011

1.9.2011 Hani 8vko :)








Hani täytti tänään 8vko <3 :) Painoa tytöllä on 2060-2100g. Keittiö vaa'alla sain noin 2060g, mutta tuntuu ettei Hani ollut kokonaan vaa'alla kun piti olla menossa vaikka yritin punnita sen väsyneenä :D Henkilö vaa'alla painoksi tuli 2100g.
Hani alkaa oppia jo hyvin nimensä, sitä voi kutsua eri huoneestakin ja se kipittää luokse :) Istumista ollaan jo alettu harjoitella ja Hani vaikuttaa olevan yhtä fiksu kuin Demikin :)
Öisin on välillä piippausta, mutta ollaan jätetty yksi patja maahan ja menen aina nukuttamaan Hanin lattialle kun se herää yksin yöllä.

Oltiin vähän aikaa pois kotoa ja jätettiin tytöt varmuuden vuoksi erilleen, Hani makkariin ja ovelle aita ja Demi oli muualla asunnossa. Ilmeisesti olivat yhteistuumin työntäneet verkkoaidan sivuun, koska Hani tuli iloisena ovelle vastaan kun tulimme :D Sen jälkeen ollaan pidetty molempia vapaana koko asunnossa jos käydään jossain. Työhuoneeseen on pistetty este, koska siellä on niin paljon sähköjohtoja. Ovella on sohvan selkänoja paloista rakennettu valli jonka yli pääsee kävelemään, Demi pääsee hyppäämään sen yli, mutta Hani ei pysty kuin hiukan kurkistamaan vallin yli :D Välillä Demi makaa vallin päällä ja katselee Hania joka juuri ja juuri näkee edes vallin yli :D Näin ollaan vähän harjoiteltu yksin oloa, että Demi ja me ollaan työhuoneessa ja Hani on "yksin" toisella puolella. Piippausta on ollut, mutta kun hiljenee, mennään luokse ja kehutaan :)

Pistin tänään mikropopcorneja tulemaan. Hani tuli mukana keittiöön ja jäi sinne leikkimään pallolla kun menin itse olkkariin. Kun popparit alkoivat paukkua mikrossa, alkoi kuulua sipsutusta ja pian Hani kipitti olkkariin luokseni korvat luimussa ja tuli syliin :D Ruvettiin sitten leikkimään lelulla ja pian taustalta kuuluva poksahtelu unohtuikin jo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti