sunnuntai 18. syyskuuta 2011

18.9.2011 Kasvava Hani
































Hanista huomaa jo hyvin miten siitä alkaa tulla nuori koira :) Jalat on jo vähän venähtäneet ja vyötärökin alkaa jo näkyä. Kun painivat Demin kanssa ja nousevat toisiaan vasten, Hani ei enää kellahda selälleen. Massaa siis alkaa jo löytyä ja Demilläkin on jo kunnon painivastus :)

Kun tullaan ulkoa otetaan remmit pois ja sen jälkeen tyttöjen on istuttava nätisti eteisen lattialla niin saavat namin. Yksi päivä Hani ei malttanut istua vaan pyöri Demin edessä. Demi istui jo, mutta annan tytöille namin samaan aikaan joten Demi joutui vähän odottamaan. Demipä ei halunnut odottaa vaan nosti etutassunsa ja laittoi sen Hanin pyllyn päälle, Hani istui samantien :D Liekö ollut sattumaa että Demi tassunsa siihen nosti, mutta ainakin Demi sai naminsa kun sai Hanin istumaan :) On kyllä ihana nähdä miten niin riiviömäisestä pennusta huomaa miten kiltisti osaa kuitenkin istua ja odottaa namiaan :)

Nemo kävi tänään taas kylässä. Nemon täytyi sanoa Hanille vähän kovempaa kun riiviö oli nenällä koko ajan. Nemo rähähti ja näytti hampaita, mutta ei koskenut Haniin. Pikkuinen kuitenkin pelästyi sen verran että alkoi kiljua. Kiljumisesta taas Nemo pelästyi että nyt se meni rikki. Ja Deminkin piti ihmetellä tilannetta :D
Tänään kynsienleikkuussa sai taas pelätä että naapurit tulee oven taakse tai soittaa eläinsuojeluun kun Hani järjestää kunnon show:n. Kynsisakset ei edes kosketa tassua kun Hani huutaa täyttä kurkkua.. :D Täytyy harjoitella tuota kynsien leikkuuta että sekin voitaisiin tehdä jossain kohtaa hiljaisuudessa :D

Hani kasvaa sitä vauhtia että ei varmaan mene kuin pari viikkoa että pääsee hyppäämään jo sohvalle. Kovin on nytkin yritystä kun Demi olisi niin houkuttelevasti sohvalla nukkumassa että pääsisi kiusaamaan mutta ei millään vielä pääse :)

Kuviin pääsi mukaan vanha ystävämme maitopurkki, tosin nyt maitopurkki näyttää auttamattoman pieneltä kun meidän Hani saapuu paikalle :D Hani on kyllä niin hassu kun muistaa Demin pentuajan, Demi oli niin pieni ja siro ja Hani on kuin panssarivaunu :D
Nyt tytöt nukkuvat vierekkäin jaloissani niin söpönä ettei ole tosikaan. Napsaisin pari kuvaa äkkiä niin muutkin voi ihastella meidän vauvoja yhteisnokosilla, kuvat ovat nuo ylimmät :) <3 Ovat kyllä niin toisiinsa kiintyneitä! Ei olisi parempaa kaveria Demille voinut löytyä <3 :)

2 kommenttia:

  1. Onpa Hani jo iso! Ihana toi viimeinen kuva! Mulla pääsi ihan nauru, kun näin sen :D Miten voikin istua tolleen, ihan kuin karhu. Kivoja kuvia muutkin ovat, mutta toi ilostutti erityisesti.

    VastaaPoista
  2. Hani ja Demi istuu jatkuvasti tossa asennossa :D Hani on kyllä aikamoinen karhunpoika <3 :)

    VastaaPoista