maanantai 27. huhtikuuta 2015

27.4.2015 Vapaa kaulurista! :)

Mietittiin että milloin olisi oikea aika ottaa Demin kauluri pois. Alkuun Demi tietysti nuolisi tassua innoissaan koska ei ole päässyt nuolemaan sitä pitkään aikaan. Eilen illalla sitten päätin että nyt! Haava on ollut ummessa jo useamman päivän ja tuskin Demi tervettä ihoa auki repisi. 

Tassu oli jo valmiiksi ilman sukkaa ja kun otin kaulurin pois, Demi alkoi heti nuolla tassua. Vähän siinä oli pelokkaat fiilikset ja tarkistin tassun 10min välein. Demi kuitenkin nuoli koko tassua ja säärtään eikä suoraa haava kohtaa pelkästään. Kun tassu ei tunnin nuolemisen jälkeen ollut mennyt miksikään, uskalsin mennä nukkumaan. Demikin siitä aika pian rauhoittui, nappasi Raakun suuhunsa ja meni nukkumaan :) Demistä kyllä näki ihan silminnähden että tyttö oli onnellinen kun pääsi kaulurista eroon. Ja kun tutkin tassua niin että Demi oli sylissä, Demin silmistä huokui kiitollisuus :) Myös tassun nuoleminen tuntui olevan Demille nautinto, koska tietty koirat nuolevat ja putsailevat tassujaan päivittäin eikä Demi ollut päässyt itse putsaamaan tassuaan pitkään aikaan. 

Yö meni hyvin ja Demi nukkui rauhallisesti. Aamulla laitoin siteen tassuun vain siksi aikaa kun Demi kävi pihalla. Siteen poisoton jälkeen Demi taas vähän nuoli tassua mutta ei kovin kauaa. Seurataan tassua nyt tarkasti mutta uskoisin ettei kauluria tarvitse enää ottaa käyttöön :)

 Demi nautti kun sai itse putsata tassunsa
 Tassu 40min putsailun jälkeen
 Demi putsasi koko tassunsa
 Hani ihmetteli mitä se Demi oikein tassuaan noin innokkaana nuolee
 Hani painui pehkuihin
 Demi nukkui Raakku suussa
 Demi
Demi aamupäivä torkuilla, kuvassa näkee hyvin leikatun tassun ja säären jossa kanyyli oli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti