keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

8.4.2015 Titaanien taistelu kaulurista

Fiksu, fiksumpi, Demi.... 

Sitä luulisi että Demillä oleva kauluri on iso Demille. Ei se ole. Demi on saanut 3 kertaa siteen pois tassustaan kauluri päässä. Eilen illalla Demi alkoi touhuta kaulurin kanssa kun olin menossa nukkumaan ja jäin seuraamaan mitä Demi oikein tekee kun ei ymmärretty miten Demi on voinut saada siteen pois. 
Demi tökki ensin kaulurin reunoja tyynyjä päin, niin että kauluri oli mahdollisimman pitkällä Demin kaulalla. Sen jälkeen Demi taittoi terveellä tassulla kauluria ylhäältä niin, että kaulurin alareuna meni alemmas ja tadaa, Demi ylettyi kuonollaan juuri side tassun kärkeen ja pystyi vetämään siteen pois!
Välillä oikeasti ihmettelee miten fiksuja tytöt onkaan

Laitoin aamulla Demille kauluriin sitten "jatkopalan" joka estäisi Demiä ylettymästä siteeseen. Lähdin käymään kaupassa, en ollut kauaa pois ja kun tulin kotiin, Demi juoksee iloisena vastaan ILMAN kauluria ja sidepötkylä suussa.... Jatkopala oli sitten saanut Demin ihan pois tolaltaan ja tyttö oli taistellut koko kaulurin päästään :/ 
Otin Demin syliin ja mielessäni hoin koko ajan "toivottavasti tikit on paikallaan". Ja huh, ONNEKSI tikit oli paikallaan, tassua Demi oli selvästi nuollut koska siitä oli betadine värjäymät kadonneet. Onneksi tassu näytti kuitenkin  hyvältä! Onhan leikkauksesta jo yli viikko joten pahempaa ei onneksi käynyt kun tikkejä ei oltu revitty joten toivottavasti siitä ei nyt ollut hirveästi haittaa että Demi haavaa pääsi nuolemaan. Putsasin haavan hyvin ja laitoin uuden siteen paikalleen. 
Demi oli kuin harmaa pilvi kun laitoin siteen ja kaulurin takaisin. Onneksi tikit poistetaan jo parin päivän päästä!

 Jatkopala kauluri
 Demiä harmitti kun kauluri ja side laitettiin takaisin. Kauluri kiinnitetään nyt paremmin ettei Demi pysty saamaan sitä pois
Hani ei juurikaan välitä Demin kaulurista ja tassusiteestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti