perjantai 24. huhtikuuta 2015

24.4.2015 Sukka!

Tänään oli koiranpäivä, me emme sitä tänä vuonna ihmeellisemmin juhlineet, tytöt sai vähän nameja :) Ihanaa Koiranpäivää kaikille koiruuksille!
Aamulla kun avasin Demin tassusiteen, en laittanut siihen enää Vetramilia. Haava on ollut nyt muutaman päivän ummessa joten uusi iho saisi pikkuhiljaa alkaa paksuuntua. Sidoin kuitenkin tassun vielä siteeseen päiväksi. Illalla laitettiin tassuun sitten jo sukka. Demi yrittää nyt kovasti nuolla tassua kaulurin läpi, kun tuntee että tassu on "vapaana" eikä sidottu. Vaikka haava onkin kiinni eikä Demi tassuun oikein mitään pystyisi enää tekemään, ei anneta Demin nuolla tassua. Tassu on ollut nyt niin kauan sidottuna että kaulurista luopuminen tarvii tehdä vähän asteittain koska Demi "hyökkää" heti nuolemaan tassua jos kauluri on pois. Eilen Demi hengasi ilman kauluria, kiellettiin jos Demi nuoli tassua. Aina kiellot eivät kyllä auttaneet.
Nyt tietty kun tassu on vapautettu siteestä, tulee Demille taas hetkeksi kovempi vimma nuolla tassua joten tänään jätetään tuo kauluriton iltahengailu välistä. 

 Eilen illalla
 Tänään illalla
 Tänään illalla
 Illalla, tassusta ei enää ylhäältä päin näe mitään erikoista (paitsi sheivatut karvat)
 Demi ja sukka
Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti