tiistai 14. huhtikuuta 2015

14.4.2015 Haavan zoomailua ja soitto eläinlääkärille

Tänään aamupäivällä kun tuulettelin haavaa, otin siitä vähän läheisempiä kuvia kun Demi oli niin rennosti. Demi on alkanut jo tottua hoitorutiineihin ja nukahti tänään ekaa kertaa syliin haavan tuulettelun aikana. Myös Hani otti sohvalla rennosti :) 

Soitin Demin kasvaimen leikanneelle lääkärille ja kerroin tapahtuneen ja miten tällä hetkellä hoidetaan haavaa. Hän oli hoitorutiineista täysin samoilla linjoilla ja pahoitteli haavan repeämistä. Mutta tuo vaan on niin vaikeassa paikassa että eipä siinä olisi ollut mitään tehtävissä toisin, haava olisi kuitenkin auennut jossain kohtaa. Hän sanoi että jos mitään huolestuttavaa ilmenee niin ottaa sitten heti yhteyttä. Kysäisin vielä tuosta kun varpaan musta "polkuanturaiho" tosiaan on osittain irrallista, niin se kuulemma on ihan normaalia kun osa ihosta on poistettu ja uusi iho kasvaa siihen sitten ajan kanssa. 

Demi astuu tassulla jo tosi hyvin, välillä toki kävelee kolmella tassulla mutta haava ei ilmeisesti hirveästi enää vaivaa Demiä, enemmänkin side harmittaa. Kaulurin kanssa Demi on ihan sinut vaikka se onkin valtava :) Illalla haava pääsi taas tuulettumaan.

 Hani
 Tämän värinen haava on livenä
 Salama aina luo haavaan heijastusta
 Tassun pohjaa vielä live väreissä
 Demi nukahti tuulettelun aikana
 Tassun pohja ja Vetramilit levitettynä haavaan
 Demi on ollut hirmu reipas!
Tassu iltatuulettelussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti