keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

1.4.2015 Väsynyt pieni koira

Demi itki hiljaa koko eilisen illan ja melkein koko yön, Demi nukkui onneksi sentään 3,5 tuntia mutta muuten itki. Tänään Demi on nukkunut, nukkunut ja nukkunut. Totta kai pikku tyttö on hirmu väsynyt. Tassua Demi alkaa heti nuolla jos kaulurin ottaa pois, joten Demi joutuu pitämään sitä jatkuvasti, kun en kuitenkaan pysty valvomaan Demiä koko ajan. Eilen illalla vaihdettiin Demin side ja aamulla vaihdettiin uudelleen kun oltiin laitettu siteeseen vähän turhan paljon täytettä. Aamulla Demi sai kipulääkettä ruuan mukana, klinikalla saatiin päättää otetaanko kipulääke nestemäisenä vai tablettina. Otettiin nestemäisenä kun Demillä on ihme taito seuloa ruuasta aina kaikki tabletit pois. Silmätipat on nyt kaikki annettu, ne määrättiin sen takia että Demin silmät kuivuivat jonkin verran leikkauksen aikana kun olivat raollaan.

Tänään Demi on ollut selvästi jo oma itsensä, mitä nyt välillä on harmissaan siteestä tassussa ja kaulurista. Jonkin verran Demi ottaa jo painoa tassulle ja varsinkin innostuneena astui sillä jo kunnolla. Demi liikkuu yllättävän helposti ison kaulurin kanssa. Demi ei juurikaan törmäile ja osasi heti juodakin kaulurin kanssa. Ulkoilun ja syömisen ajaksi kauluri otetaan pois. 

Saa nähdä miten ensi yö menee. Viime yön nukuin patjalla lattialla kun Demillä oli vielä sen verran hutera askel ettei tyttöä uskaltanut ottaa sänkyyn. Tänään Demi hyppäsi itse sohvalle joten sänkyyn Demi nyt sitten todennäköisesti pääsee jo itse hyppäämään. Täytyy vaan yrittää olla tarkkana ettei Demi pääsisi itse hyppäämään alas kun leikkaushaava on vielä niin tuore. Toisaalta, Demi on niin väsynyt että todennäköisesti nukkuu koko yön kuin tukki. 


 Demin sheivattu sääri ja painonottoa leikatulle tassulle
Pienen pienessä koirassa suuren suuri väsymys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti