perjantai 1. toukokuuta 2015

1.5.2015 Hauskaa Vappua!! :)


 Demi & Hani

Elämä ilman kauluria on sujunut mallikkaasti. Demi on ollut kuin pikku pentu :D Tietty kun Demi ja Hani eivät ole voineet painia Demin kaulurin takia eikä Demi ole pystynyt leikkimään leluillakaan, otetaan menetetty leikkiaika nyt takaisin :) Tassu näyttää oikein hyvältä ja uusi musta polkuantura iho on alkanut muodostua samalla kun vanha alkaa lähteä pois. 
Pihalla Demi käyttää kevyttä sidettä. Demillä on vankempi suojatossu jota käytetään sitten kun mennään asfaltille/soralle kävelemään. Vielä ei olla Demin kanssa menty kävelylle koska ollaan niin varovaisia tassun kanssa mutta tänään olisi tarkoitus lähteä. Hani on saanut nauttia privaatti kävelyistä vaikka tuntuu että Hanikin kaipaa Demiä rinnalleen kävelyillä. 

Varsinkin kanyylin kohdalta sheivatut karvat kasvavat todella hitaasti takaisin, karva ei ole juurikaan kasvanut vaikka leikkauksesta on jo kuukausi. Leikattuun tassuun, tassun päälle karva kasvaa huomattavasti nopeammin takaisin. Öljyä tytöt saa joka iltaruuan yhteydessä joten eiköhän se vähän auta karvan kasvuun :) 

Tassu
 Demi
Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti