maanantai 11. toukokuuta 2015

11.5.2015 Alkava näyttelykesä

Näyttelykesän alku lähenee meidän osaltamme :) Vaikka tähän kesään odotukset on paljon varovaisemmat, Demin kasvaimen takia yhdessä vaiheessa ei ollut varmaa mennäänkö tänä kesänä ollenkaan näyttelyihin. Mutta Luojalle Kiitos, Demin kasvain oli hyvänlaatuinen ja voidaan jatkaa elämäämme normaaliin tapaan. Demin tassu on jo oikein hyvännäköinen, Demi on ollut muutaman kerran asfaltti kävelyllä ilman että tassussa on ollut suojaa. Ollaan pidetty tällaiset lenkit lyhyinä ja ajoitettu ne sadekeleille, että tassun ja asfaltin välissä olisi edes jotain. Tassu on kestänyt kävelyt hyvin, eikä Demi arista/onnu tassua enää juuri ollenkaan :)

Tänä kesänä näyttelyiden saralla ollaan jännittävissä tunnelmissa. Demi on enää yhden cacibin päässä tullakseen Kansainväliseksi muotovalioksi. C.I.B on suurin titteli minkä koira voi näyttelyissä saada, joten olisihan se aivan huikeaa! Pitkä kaulurin käyttö kuitenkin harvensi Demin kaulakarvoja joten tavoitteet viimeiseen cacibiin ovat tänä vuonna aika varovaisen toiveikkaat. Päivittäinen öljyn saanti on kyllä selvästi tuuheuttanut turkkia molemmilla tytöillä. Demin kanssa varovainen tavoite voisi olla myös että tänä kesänä tulisi uusi titteli ulkomailta. Ruotsin reissu jouduttiin perumaan huhtikuussa mutta eiköhän me sinne vielä tänä kesänä lähdetä :) 

Hanilla ei tänä kesänä ole tavoitteita näyttelyissä, tyttö kun hienosti nappasi itselleen Suomen muotovalion tittelin viime vuonna ja Hanille ollaan suunnittelemassa passia vasta syksyllä kun Hanin rokotukset täytyy uusia. Tottahan Hansu näyttelyihin mukaan pääsee kesällä mutta ei niin paljoa kuin Demi. Kesän koiratanssikisat menevät harmillisesti päällekkäin muiden menojen kanssa, joten tanssiareenoillekaan Hani ei nyt pääse. Hani siis ottaa kesän rennosti ja grillaa makkaraa pihalla :D

Demi moottoripyörän ohjaksissa on varma kesän merkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti