sunnuntai 31. toukokuuta 2015

30.5.2015 Ruotsi, Österbybruk KV

Perjantai-iltana lähdettiin taas Ruotsin reissulle. Reput pakattiin jo torstaina ja Demi ei suostunut poistumaan reppujen luota edes yöksi. Demi meinasi että hän lähtee ainakin mukaan. :D
Demi oli laivalla taas kuin kotonaan :) Lauantaiaamuna saavuttiin Tukholmaan ja siitä suuntasimme Österbybrukiin. Oma kehämme oli alkamassa vasta puolilta päivin joten meillä oli hyvää aikaa ennen kehiä. Saimme auton tuurilla tosi hyvälle paikalle. Kaupunki oli tosi kaunis ja hienoja kävelyreittejä oli kaikkialla. Pysähdyimme syöttämään Lennin erään lammen laiturille. Maisemat olivat kyllä upeat! :) 
Schipperkejä oli näyttelyssä 14 joista 10 oli narttuja. Heti kun saavuimm kehän laidalle ja skipit alkoivat valua paikalle, saimme huomata että jälleen Ruotsissa, skipit olivat suurempia kuin Suomessa. Demi siis näytti seurassa erityisen pieneltä. Kaikki muut skipit olivat ruotsalaisia. Valioluokassa oli 4 narttua ja Demi sijoittui luokassaan neljänneksi. Taivaalta alkoi tiputtaa pisaroita, joten alettiin suoraa kehän jälkeen pakkaamaan kamoja. Siinä sitten seisoin reppu selässä ja Demi kainalossa kun yhtäkkiä muut skipien omistajat alkoivat viittelöimään että meidän pitäisi olla paras narttu kehässä :D Äkkiä nami jostain ja kehään :D No, emme kuitenkaan sijoittuneet, SA jaettiin tosi monelle mutta en ollut tajunnut että myös me saimme sen :D Kehätoimitsija kun tietysti selosti kehän kulun Ruotsiksi. 
Ruotsalaiset skipien omistajat olivat tosi mukavia, parikin tuli meille rupattelemaan ja eräs kasvattaja ihasteli Demin kauneutta. Kerroin että Demin emä on ruotsalainen ja nimestä hän heti tunnistikin että Faksimilin koirien sukua. Tässä näyttelyssä ei sattumoisin ollut yhtään Faksimilin koiraa. 

Demin arvostelu:
VAL ERI, VAK4, SA
Hieno pää. Hyvät korvat. Oikeanlainen purenta. Oikein hyvät selkä ja lantio. Riittävä rintakehä. Hieno turkki ja väri. Hyvät liikkeet. Mukava temperamentti.

Juuri kun pääsimme autolle ja saimme kaiken pakattua kyytiin, alkoi sataa kunnolla. Ja sadetta riittikin koko loppu päivän. Menimme ostoskeskukseen jossa sade ei sitten haitannut. Kun suuntasimme Tukholmaan, jouduimme pitkän matkaa odottamaan autoletkassa. Tukholmassa oli joku juoksutapahtuma ja teitä oli suljettu. Autoletkan päässä, poliisi käännytti autoja takaisin. No, yritimme kiertää pikku teitä seuraavaan paikkaan mistä satamaan pääsisi, mutta siellä oli tietyö ja sen vuoksi tie poikki! Ajoimme sitten Tukholman halki toiselle puolelle. Sielläkin oli juoksutapahtuman takia tie suljettu, mutta juuri kun saavuimme paikalle josta autoja käännytettiin takaisin, poliisit siirsivät aidat pois tieltä. Huomasimme että diplomaatin autossa oleva nainen puhui poliiseille. Jäimmekin odottamaan diplomaatin auton perään. Kun poliisit saivat aidat pois tieltä, kaksi poliisiautoa ja -moottoripyörä lähtivät ajamaan diplomaatin edellä vilkut päällä. No, lähdimme sitten perään ja pääsimmekin melkein satamaan asti poliisisaattueessa :D Kun tiesulku loppui, poliisit jäivät sivuun ja jatkoimme matkaa :) Tiesulkujen takia olimme myöhässä aikataulusta, mutta ehdimme kuitenkin hyvin laivaan :) 

 Demi lähtee reppujen mukana
 Menossa Ruotsiin
 Österbybruk
Österbybruk
 Lounastauko
 Kehän laidalla torkkumista
 Demi nukkui laivamatkat Gorillan kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti