tiistai 5. toukokuuta 2015

5.5.2015 Laumahierarkia hakusessa

Kun Demin "pentuvaihe" meni ohi kaulurin poisoton jälkeen, pari päivää Demi ja Hani rähinöi keskenään muutamia kertoja. Alkuun ihmeteltiin että mistä nyt tuulee, mutta sitten hoksattiin että Demi on todennäköisesti luovuttanut asemansa Hanille koska on ollut tötterö päässä ja tassu paketissa puolustuskyvytön eikä ole voinut "suojella laumaa". Ja nyt kun Demi on taas voimissaan, Demi ottaa paikkansa takaisin. No, ei siinä mitään ongelmaa, Hani oli aina se joka perääntyi kun tytöt alkoi rähistä joten parissa päivässä Demin arvojärjestys oli palautettu Hanin yläpuolelle. 

Eilen ja tänään tytöt on jo leikkineet ja painineet vanhaan tuttuun tapaansa ja ilmassa leijunut jännite on kadonnut :) Demi on todella tarkka laumahierarkiasta, kun itse olin muutama vuosi sitten isossa leikkauksessa, Demihän ei edes katsonut minua päin koska olin Demin silmin niin huonossa kunnossa että sellaiset hylätään laumasta. Parin päivän päästä Demi kyllä huomasi että olen paranemaan päin ja sitten Demi olikin superhuolissaan ja nukkui koko ajan vieressäni :)

Demi on ollut mukana kävelyillä mutta huomaa ettei Demi jaksa kulkea pitkään, tyttö lenkuttaa kolmella tassulla kun asfaltilla tassussa on tossu. Demi on sitten aina laitettu Lennin rattaiden kyytiin loppumatkaksi. Omalla pihalla Demi saa jo kulkea ilman että tassussa on mitään suojana, koska tassu on jo tosi hyvännäköinen. Neljä viikkoa tassu sidottuna olo kuitenkin näkyy, sillä vaikka tassussa ei ole mitään päällä, Demi välillä lenkuttaa kolmella tassulla, tottumuksesta todennäköisesti. Sisällä Demi ei nimittäin lenkuta enää yhtään.

Kynnetkin on jo uskallettu leikata leikatusta tassusta, on kyllä hassun näköiset tassut nyt Demillä kun "terveessä" tassussa ja leikatussa tassussa on suurinpiirtein samanpituiset kynnet mutta leikatussa tassussa ne näyttävät paljon pidemmiltä kun karva on niin lyhyttä.

Tassuun on kasvanut jo uusi musta polkuanturaiho. Vanha tosiaan rapisi hiljalleen pois eikä sitä ole enää jäljellä. Muutenkin iho on jo aika paksun näköistä. Välillä iho on aika kuivaa ja silloin laitan siihen Vetramilia ja sukan hetkeksi päälle.

 Demi kyydissä
 Sopu löytyi :) Demi & Hani
 Saman pituiset, eri pituisen näköiset
Uusi musta polkuanturaiho on jo hienosti kehittynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti