keskiviikko 6. tammikuuta 2016

6.1.2016 Vuoden ekat treenit

Tänään starttasi vuoden koiraharrastukset. Käytiin hallilla treenaamassa tanssia. Ja tauko teki terää, Ainoa liike joka Demillä vaati kehittämistä, meni kuin itsestään tänään :) Hanin kohdalla ajattelin että mahtaako eka treeni mennä ihan sähläykseksi kun on ollut taukoa, mutta kas vain, ei mennyt :) Kun otin Hanin remmistä irti, Hani kirmasi ympäri hallin, mutta kun pyysin Hanin luo, annoin namin ja näytin että käsissäni ei ole mitään, Hani tajusi heti että nyt tanssitaan ja keskittyi täysillä :) 
Demi vaatii selvästi namin käteen edelleen. Yritin kehittää Demiä siinä että tanssisi ilman namia mutta ei... Demi on niin jääräpäinen tässä asiassa :D No, tanssitaan siis Demin kanssa vähintään namin haju käsissä. Ehkä Demi vielä oppii tanssimaan ilman namia mutta se on pitkä tie. Hani on kehittynyt kyllä namittomuudessa ihan uskomattoman hyvin. Olen opettanut Hanille, että jos näytän että käsissäni ei ole namia, se tarkoittaa sitä että hetken päästä niitä saa enemmän. Jos kädessä on nami, silloin saa vain yhden.
Kaiken kaikkiaan, ekat treenit meni tosi hyvin :) Tällä viikolla ei muita koiraharrastuksia ole, mutta ensi viikolla jatketaan ja startataan vuosi kunnolla käyntiin :) Kyllä tyttöjä väsytti ekojen treenien jälkeen :D

 Demi
Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti