tiistai 12. tammikuuta 2016

12.1.2016 Treffit ja rokotus

Sunnuntaina oltiin tyllyjen kanssa skipitreffeillä :) Mukana oli ihan mukavasti porukkaa ja myös pikkuinen Raiku pentu, uusimpia Luupäitä, nyt parin kuukauden ikäinen :) Hyvin jaksoi myös pieni, pakkasesta huolimatta.

Niin siinä nyt kävi, vaikka pari viikkoa sitten kirjoitin että näyttely vuosi on nyt hiljainen, että käytiin uusimassa Demin rokotukset tänään ja lähdetään siis tänä vuonna reissuun :D 
Demin viimeisin kokemus eläinlääkäriltä on tassussa ollut kasvain, sen leikkaus ja sorkkiminen. Demi ei ole koskaan ennen pelännyt eläinlääkäriä, mutta nyt Demi vähän pelkäsi. Kerroin eläinlääkärille kasvaimesta ja pitkästä toipumisesta ja tehtiin Demille eläinlääkäri käynnistä mahdollisimman mukava. Lääkärikin rapsutteli Demiä ja Demi ihan nojautui hänen syliinsä. Rokotteet oli yhdellä ruiskulla annettu kaikki. Heti rokotuksen jälkeen Demi alkoi läähättää ja oli pelokas, siinä kohtaa tajusin että viimeisimmät kokemukset Demillä piikityksestä ovat sellaisia että Demi on nukutettu, Demi ilmeisesti pelkäsi että nytkin nukahtaa. Rauhoittelin Demiä ja aika pian tyttö huomasi että ei tässä mitään tapahdu. Tyttö olikin tosi iloinen kun huomasi että mitään muuta ei tehty ja sitten lähdettiin kotiin :) 

 Demiä epäilytti eläinlääkärillä
Hani oli tyytyväinen ettei päässyt mukaan kun haistoi että Demi on ollut eläinlääkärillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti