maanantai 25. tammikuuta 2016

25.1.2016 Planning for the future

Mielessä on nyt pyörinyt jonkin verran tyttöjen tulevaisuus näyttelyiden saralla. Käydäänkö enää Suomen näyttelyissä? Milloin, miten ja kenen kanssa lähdetään ulkomaille? No, Demin kohdalla se päätös on tehty että ennen kesää lähdetään reissuun kun Demin rokotukset uusittiin. Rokotusten uusiminen myös kutkuttaa lähtemään toiseenkin reissuun tänä vuonna, koska maat joissa rokotusten täytyy olla alle vuoden vanhat ovat Demille nyt auki. Demin kanssa haluan lähteä joko Norjaan tai Tanskaan tai miksei molempiinkin, mutta niihin rokotukset ovat nyt kolme vuotta voimassa, eikä tänä vuonna näyttänyt siellä olevan meille sopivaa tuomaria (paitsi yhdessä näyttelyssä). Kesällä näyttelyreissuun ei todennäköisesti lähdetä, mutta loppuvuodesta voisi ulkomaan näyttelyitä taas katsella sillä silmällä. 
Suomen näyttelyistä kumpikaan tytöistä ei voi nyt saavuttaa mitään ROP/VSP sijoitusta isompaa. Hanilla on ensimmäinen CACIB muhimassa ja Demi saavutti jo viimeisen CACIBinsa. Hanin kanssa Viro saattaisi olla sellainen maa johon lähdettäisiin. Hanilla rokotukset uusittiin viime kesän lopulla joten seuraavalla reissulla ei ole hoppu. Kauempiin maihin Hanin kanssa en välttämättä lähde, koska paremmin pärjänneenä Demi on aina ensimmäisenä lähdössä ja on maita joissa en uskalla jättää toista tytöistä kehän laidalle yksin häkkiin kun olen toisen kanssa kehässä. 
Hani sen sijaa on edistynyt niin upeasti koiratanssissa ja Demi jääräpäisenä vähän jarrutellut edistystään, että Hanin kanssa olen jo nyt treenaillut enemmän tanssia. Tulevaisuudessa saattaakin käydä niin että Hani keskittyy täysillä koiratanssiin ja Demi sitten näyttelyihin. Kokonaan koiratanssia Demi ei tule lopettamaan. Mutta Hanin kanssa alkaa olla sellainen fiilis että voidaan jopa menestyä kisoissa. Taidetaankin käyttää tyttöjä tanssikisoissa näyttelyiden sijaan ja Demi käy nyt sitten ulkomailla näyttelyissä. Suomen näyttelyitä mennään todennäköisesti katsomaan jos lähelle sattuu. Eli näyttelykäyntejä tulee tytöille reilusti vähemmän tälle vuodelle. Jos nyt joku tietty tuomari osuu kohdalle kenelle tytöt haluan arvosteltaviksi saatetaan mennä Suomessakin näyttelyyn. Mutta ainahan voi tapahtua mitä vaan, never say never ;) 

 Hani
Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti