sunnuntai 17. tammikuuta 2016

17.1.2016 Turku KV ja Koirahotelli

16.1 oli Turussa taas kansainvälinen koiranäyttely. Molemmat tytöt osallistuivat näyttelyyn. Jo ensimmäisten junnu-urosten kohdalla sai huomata, että tuomari oli hammaspoliisi ja antoi junnulle EH:n hammaspuutoksen takia. No, se oli Demin kohdalla sitten varma EH tiedossa jo ennen kuin päästiin kehään. Demi ja Hani olivat samassa kehässä, ystäväni Pia näytti Hanin kehän alussa ja vaihdettiin koiria Demin saatua EH, koska luokassa oli 6 valiota joista muut saivat ERIn, joten Demi ei luokkasijoituksille yltänyt. Hani sai siis ERIn ja oli luokkansa neljäs :)
Arvostelut:

Demi
VAL EH
Medium size. Correct parallel feet. Typical head but teeth absent 2xP2. Good character & movement.

Hani
VAL ERI, VAK4
Good size. Nice female. Correct head. Correct backline. Good angulation. Good deep chest. Good, harmonic movement.

Luupäät olivat myös kasvattaja luokassa jossa oli 3 kasvattajaa, Luupäät olivat kakkosena. Muita Luupäitä näyttelyssä oli Demin veljen pojat Liekki ja Loiste, sekä Vilma. Myös Hanin emo Iita oli näyttelyssä ja pärjäsi parhaiten Luupää porukasta ollen PN3 :)

Näyttelyn jälkeen Demi ja Hani lähtivät suoraa Pian kyydillä Piikkiöön koirahotelliin. 

Siitä asti kun olen Piaan tutustunut Viron näyttelyreissulla 2014 kesällä ja olen kuullut hänen koirahotellistaan, olen halunnut laittaa tytöt sinne vähän kuin kokeilu mielessä. Odottelinkin että tulisi sellainen sauma, että tytöt menisivät yhdessä hoitoon, lyhyeksi aikaa. Hoitajia tytöillä kyllä löytyy, mutta aina on hyvä olla tiedossa paikka johon tytöt voi laittaa jos osuu vaikka reissut päällekkäin hoitopaikkojen kanssa, ettei tarvitse sitten kenenkään reissuaan perua. 
Lähdimme Jessen kanssa laivalle, joten hoitoaika oli tosiaan vain la-su. 

Torstaina kävimme tutustumassa hoitolaan tyttöjen kanssa. Demi vähän arkaili ensin ja roikotti häntää, mutta piristyi aika pian ja käpertyi jopa sohvalle nukkumaan :) Hani sai rapsutuksia hoitajilta joten Hani oli heti kuin kotonaan :D 

Hoitolasta tulikin viestiä illalla että kaikki on mennyt hyvin ja Demillekin kelpaa raptutukset :) (Demi ei ollut antanut hoitajien rapsuttaa itseään kun oltiin tutustumiskäynnillä) Demi oli muutenkin ollut paljon reippaampi :) Aamupäivällä saatiin taas kuulumisia :) Laivareissun jälkeen haettiin tytöt hoitolasta ja tytöt oli tosi innoissaan kun ilmestyttiin hoitolan pihaan :D Demi tosin ei olisi halunnut lähteä sieltä, eikä suostunut ensin menemään autoon :D 

Jos joku tarvitsee koiralleen hoitopaikkaa niin voin kyllä suositella Pia's Dreamdogs koirahotellia! http://www.piasdreamdogs.fi/ :) Tytöt oli tosiaan hoitolassa lauantai päivästä sunnuntai-iltaan ja hintaa hotellivierailulle tuli vain 45€ :)

 Hani
 Demi ja Hani
 Demi
Demi

Kaikki kuvat: Samuli Perälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti