lauantai 30. tammikuuta 2016

30.1.2016 KT kisat Akaa

Loppuviikko olikin täynnä koiratouhua. Torstaina treffattiin Auran, Raikun ja Miinan kanssa ja perjantaina pidettiin pienet näyttelytreenit Raikulle ja Tiinan englanninkääpiöterrierille :) 

Lauantaina lähdettiin aamupäivällä ajelemaan Akaalle koiratanssikisoihin. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja ehdin rauhassa laittaa kaiken valmiiksi :) Hani oli esiintymisvuorossa toisena FS ALOssa ja Demi oli 12. Hanilla on vähän hassu tapa kisoissa luistaa niistä helpoista tempuista. Kuten tassun antamisesta heti alussa. Lopulta Hani antoi tassu pyynnöt mutta siihen meni sen verran aikaa että yksi liike jäi välistä pois. Sitten menikin pitkä pätkä ihan suunnitellusti! :) Loppuosassa Hani ei suostunut millään tekemään ympyrää... Itsensä ympäri pyörähtäminen on joka kisoissa ollut Hanille jostain syystä sellainen ettei sitä tee, nyt täytyy miettiä pitäisikö ympyrä kohtiin laittaa jokin toinen liike.. No mutta ympyrä jutun jälkeen ohjelma sujui taas suunnitelmien mukaan ja olen tosi tyytyväinen Hanin esitykseen :) Hani sai 158 pistettä, ei jääty kuin ihan pari pistettä kunniamaininnasta! Ja taas Hani sai enemmän pisteitä kuin viime kisoissa, Hanilla on selvä nousu päällä :)

Demi lähti pari kertaa koreon alussa katsomaan yleisöä mutta sain Demin joka kerta takaisin kontaktiin ja ohjelma meni ihan hyvin paria kieltäytymistä ja tosiaan tuota haahuilemaan lähtemistä lukuunottamatta :) Sain Demin kuitenkin pysymään kehässä. Demi sai 139,33 pistettä. Demi oli kuulemma ollut aika hämääntyneen näköinen kun tuijotti yleisöä. Tuntuu että Demi on vielä vähän epävarma kisoja kohtaan. Yhdet kisat meillä on ilmottuna tyttöjen kanssa ja siellä tarkkailen Demiä miten käyttäytyy kehässä. Jos Demi ei tykkää esiintyä koiraranssissa niin sitten varmaan vähennän Demin kanssa kisaamista. Treeneissä Demi on ihan innoissaan ja tekee mielellään tanssia mutta kisoissa Demi on jotenkin hämääntynyt. Voi myös olla että Demi tarttuu mun jännittämiseen. Demi kun on aina reagoinut voimakkaasti mun tunnetiloihin, joten voi olla että mun jännitys saa Demin epävarmaksi. Koiratanssikisoissa on monesti myös odottelua ja nytkin Demi esiintyi vasta sijalla 12. joten Demi joutui odottamaan paljon kauemmin kuin Hani. Demi on vähän huono noissa odotteluissa, näyttelyissäkin jos Demi joutuu vain odottamaan pitkään, ei Demiä oikein jaksa enää kiinnostaa. No, vaikka Demi ei jatkossa kisoissa kävisi niin tanssitreenejä Demi jatkaa koska niistä Demi nauttii :)

Näissä kisoissa tosin jännitin vähiten mitä olen jännittänyt kisoissa. Koiratanssi porukka alkaa olla jo tuttua ja tuttuja kasvoja oli näissäkin kisoissa paljon :) Ja ehkä on alkanut itsekin tajuamaan että ei ne kisat niin vakavia ole, mennään sinne samalla meiningillä kuin treeneihinkin :) 
FS ALO luokka oli näissä kisoissa todella iso ja taso oli kova! Koiria oli 15 luokassa ja 6 ensimmäistä sai KUMAn, Hani oli sijalla 9 ja Demi sijalla 12. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti