keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Treffit 10.6.2010 klo10.00









Alimmassa kuvassa on Anita ja kaikki vauvat :)

Eilen oli skipi-treffit ja paikalla oli kaikki D- ja E-pennut :) Ja toki paljon muitakin :) Demi oli ihan tomussa kun pyöri selällään koko ajan maassa kun veljistä olikin tullut jo voimakkaampia kuin Demi odotti :D Lakun kanssa otettiin kunnon matsia ja niinhän siinä kävi että Demi sai vähän turpaansa ja nenukista vuosi verta. Demiä se ei tosin haitannut vaan tyttö olisi mennyt Lakun perään vielä mutta kaappasin Demin kainaloon ja mentiin Anitan autolle hakemaan paperia. Verenvuoto oli kyllä tyrehtynyt kun autolle asti päästiin eli hyvin pieni reikä kirsussa oli. :)

Kotona vähän tutkin Demin nenää ja kirsun oikealla puolella oli 3 pientä painaumaa, varmaan Lakun etuhampaat kolahtanut vahingossa siihen. Sen näköistä sisarusten paini kyllä oli että ei mikään ihme että vahinkoja sattuu. ;)

Demillä oli tosi kivaa treffeillä, kun sai juosta ja painia samankokoistensa kanssa :) Tyttö olikin aivan väsynyt kun päästiin kotiin. :)

Tänään mennään rokotuksille, saa nähdä mitä Demi siitä tykkää vai eikö tykkää ollenkaan ;)

Demi tottelee ei-sanaa jo tosi hyvin, jos tyttö meinaa tehdä jotain kiellettyä riittää kun sanoo "ei" niin tyttö jättää kielletyn asian rauhaan. :) Vaikka välillä aina tulee riiviö kohtauksia ja Demi kokeilee vähän rajojaan että mitä ei saa tehdä, tuntuu tytössä olevan enemmän äitinsä Ellin luonnetta. :) Sen verran kiltti ja periksiantava kuitenkin on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti