perjantai 18. kesäkuuta 2010

Naomin luona vierailua 19.6.2010 klo 8.45
















Jäänyt vähän kirjoittelu kun oli töissä iltavuorossa :(

Eilen oltiin taas Helsingissä Satun ja Naomin luona. Naomi pakeni taas alkuun sohvalle, mutta hetken päästä Naomi pörräsi lattialla ja oli koko ajan Demin läheisyydessä. Demi pomppi vierellä ja Namuli rähähteli ja syöksähteli Demiä kohti, leikillään :) Pientä painiotettakin nähtiin :D

Annettiin tytöille lattialle yksi pakastevadelma ja sitä ihmeteltiin ja heiteltiin, mutta lopulta kumpikaan ei sitä syönyt :D

Alkuviikosta Demi käyttäytyi aika oudosti. Se riehui ulkona eikä tehnyt asioita, teki asiat sisälle, oli riiviö enemmän kuin ennen.. Varmaan oli pientä eroahdistusta kun Demi tajusi ettei kotona olekaan aina joku. Torstaina Demi alkoi olla taas ihan normaali, tottuu tilanteeseen :) Ja mukavana yllätyksenä Demi pääsi sitten perjantaina mukaan, kun lähdettiin Helsinkiin samaan aikaan kuin olen lähtenyt alkuviikon töihin. :)

Tänään olisi tarkoitus mennä äitin ja isin luo katsomaan Nettaa ja Nemoa. Tehtiin eilen pikavisiitti siellä kun isi kävi hakemassa kameran vielä Satulle niin käytiin sisällä niin että Demi oli sylissä. Netta ja Nemo nuuhki Demiä kirsusta kirsuun häntä heiluen :)

Juhannuksena mennään mökillemme Muhisevaan. Siellä onkin sitten touhua ja tohinaa oikein kunnolla, kun Mikun pennut on vielä kuvioissa ja paikalla on vissiin kaikki suvun espanjanvesikoirat ja barbetit :D ja tietty Demi ja Naomi. Koikkerit jää Turkuun kisaamaan :)

Demille on tullut korkeutta huomattavasti lisää, jalat on venähtänyt ja selässä on keskellä juova mihin on kasvanut "aikuiskarvaa", kiiltävää ja aivan sileää karvaa :) Demi on jo iso tyttö :) Vaikka onkin pienempi kuin Naomi :D Painoa tytöllä on noin 2,5kg. Keittiövaaka alkaa käymään pieneksi joten täytyy alkaa punnita henkilövaa'alla (joka muuten punnasi Demin jo yksinään, ei tarvinnut ottaa syliin punnitukseen). :)

Ruoka on maistunut Demille vähän vaihtelevasti, eilen se söi tosi vähän, toisaalta oli kyllä menoa ja meininkiä koko päivän joten oli varmaan parempaa tekemistä ;) Ja tänään aamulla syötiin koko kupillinen aamulla. Yleensä kyllä kuppiin jää muutama nappula.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti