torstai 3. kesäkuuta 2010

Riiviö is back 3.6.2010 klo 11.10


Iltaruoka ei oikein eilen maistunut Demille, söi vain muutaman nappulan. Yöllä Demi oksensi vielä kolme kertaa, parin tunnin välein. Myös kakat tuli sisälle, olin menossa jo takaisin nukkumaan jonkun oksennus siivous reissun jälkeen kun Demi alkoi hiljaa uikuttaa ja väänsi hitaasti kakin. Viimeisen kerran Demi oksensi klo 4 yöllä ja jäin valvomaan Demin kanssa kun se oli vähän allapäin. Sain nukutettua Demin puoli 5 aikaan.
Jesse heräsi töihin kuudelta ja vei Demin ulos. Tyttö teki pissat ja istui sen jälkeen vain ressukkana nurmikolla. Ruokaa eikä nameja syönyt vaikka Jesse tarjosi.

Herättiin kasilta Demin kanssa uudelleen ja annoin ruokakupin alas. Tyttö ei syönyt alkuun mutta kun annoin ensin kädestä pari nappulaa Demi alkoi syödä itse. Paljoa ei syöty, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Kun ruoka ei enää maistunut, Demi haki purutikun ja kiipesi syliini syömään sitä. Hetken päästä Demi oli taas riiviö päällä ja makuualusta sai kyytiä :D

Demille tuli hikka ja sain sen onneksi juomaan vettä että hikka lähti heti pois, hikkaus refleksi ei varmaan tee hyvää jos maha on muutenkin huonona. Nyt Demi nukkuu ja hetki sitten oltiin ulkona. Asioitaan Demi ei ulos tehnyt, tietty meni koko pissa ja kakki aikataulu sekaisin, mutta juoksenteli ja riehui ja tervehti ihmisiä iloisena, joten näyttäisi olevan taas oma ihana itsensä :)

Paino varmaan on vähän laskenut kun eilen ei masussa mikään pysynyt ja Demi varmaan nukkuu nyt päivällä paljon, koska ei yöllä saanut nukuttua oksentelultaan.
Ruoka oli siis klo 8 aikaan ja ei ole ainakaan vielä mitään tullut ylös joten hyvältä näyttää :) Taisi tosiaan olla tuo matolääke pahoinvoinnin takana. Ehdin jo tosissani huolestua kun heräsin yöllä niin monta kertaa siihen että Demi yökkää, mutta onneksi tyttönen on nyt paljon parempana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti