tiistai 8. kesäkuuta 2010

Reissausta 8.6.2010 klo 14.55



















Lauantaina käytiin Jessen isovanhempien luona Nakkilassa ja Eurassa, sunnuntaina oltiin Loimaalla katsomassa mummin ja vaarin luona Paulan koiran Mikun pentuja ja maanantaina oltiin Helsingissä siskoni Satun luona. :)

Eurassa Demi näki järven ekaa kertaa ja sille piti taas vähän rähistä niinkuin juomakupille :D Uimaan Demi ei mennyt, vesi olikin kyllä aika kylmää vielä.

Loimaalla nähtiin tosiaan Mikun pennut jotka ovat nyt 5-viikkoisia. Pennut tosin painoivat jo hieman enemmän kuin Demi, mutta ei viidestä pennusta ollut silti vastusta Demille (tai niin ainakin Demin mielestä) :D Demi innostui leikkimään myös Salla-koiran kanssa ja molemmat juoksivat ympäri pihaa. Demi tapasi myös Mikku, Pepe ja Mistral koirat :) Salla, Mikku ja Pepe ovat espanjanvesikoiria ja Mistral on barbet.

Helsingissä Demi näki Naomin ja Naomi oli taas alkuun hieman nihkeä Demiä kohtaan, pakeni sohvalle jonne Demi ei pääse. Mutta mitälie koirat tekivät sillä aikaa kun olimme ulkona syömässä, koska ne olivat kuin ylimmät ystävykset kun tulimme takaisin... :D

Torstaina mennään rokotukselle ja huomenna on skipi-treffit. Kyllä Demillä on paljon ohjelmaa ja hirmuinen määrä koiria nähtynä :) Unikin on kyllä maittanut kun joka päivä ollaan tultu ihan iltamyöhällä kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti