sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Demi on jättiläinen :D 13.6.2010 klo 16.00







Miten meidän pikku Demi onkin kasvanut noin paljon. Otettiin tänään taas vertailu kuva että kuinka iso Demi on maitopurkkiin verrattuna. Muokkasin koneella kuvien koot niin että maitopurkki on kuvissa samankokoinen, eli siitä näkisi kuinka paljon Demi on kasvanut... Ja tyttöhän on ihan jättiläinen :D Maitopurkki jää ihan kakkoseksi ja kuvattaessa Demi kaatoi purkin monta kertaa :D Onhan painoa tullut lisää jo kilon verran siitä kun Demi tuli, että ei mikään ihme että tyttö on noin iso jo :)

Tänään aamulla nähtiin fasaani kukkoilemassa pihan lähellä. Käveltiin parin metrin päästä, Demi oli totta kai sylissäni, mutta ei tyttö oikein tajunnut fasaania kun se oli aivan liikkumatta nurmikolla. Oltiin ehditty jo kauemmas kun fasaani "kiekui", sitä Demi vähän pelästyi mutta jatkoi matkaa heti.

Edellispäivänä eräs tyttö tuli hakemaan akvaariovalaisinta jonka osti minulta. Kun tyttö tuli ovesta sitään, Demi meni tietty tervehtimään niinkuin aina. Mutta kun Demi oli hetken tervehtinyt, se huomasi etten itse reagoi tulijaan (tuttuja aina halaan tai kättelen, nyt vain seisoin metrin etäisyydellä ja tervehdin sanallisesti). Demi peruutti vähän ja jäi istumaan maton reunalle ja tuijotti tyttöä. Alettiin juttelemaan neutraalilla äänellä tytön kanssa ja silloin Demi tuli minun luokseni. Tajusi selvästi että tämä henkilö ei nyt ollut ketään tuttu, koska reagoin niin erilaisesti. Vähän aikaa Demi oli ihan minussa kiinni, mutta kun kehotin sitä menemään tervehtimään, Demi oli taas ihan innoissaan häntä heiluen pörräämässä tytön jaloissa.
Ja kun tyttö lähti, Demi ei pyrkinyt perään, niinkuin silloin jos joku tuttu lähtee.

Alussa Demi ei myöskään reagoinut siihen jos vinkaisi koiramaisesti jos tyttö puri liian kovaa, mutta nyt Demi alistuu heti jos vähänkään vinkaisee puremasta. Varmaan Demi on nyt ymmärtänyt että kuuluu mun ja Jessen laumaan ja että ollaan sen "pomoja", eikä niitä sovi suututtaa. :) Lisäksi tyttö hakee paljon hellyyttä meiltä ja mahan rapsutus on aivan ihanaa :)

Eilen Tiina ja Kimmo olivat käymässä ja Demi meni ihme riiviöksi. Se toi koko ajan leluja, juoksenteli ja rähisi taas kuntopyörälle. Halusi varmaan esitellä kaikki leikkinsä :D

Tänään menen illaksi töihin ja Jesse ja Demi jäävät kahdestaan kotiin. Tulen vasta klo 1 yöllä töistä joten taas on Demillä ihmettelemistä kun kuljetaan keskellä yötä. :) Tytölle on opetettu melkein joka päivä yksin oloa muutama tunti kerrallaan, mutta saa nähdä miten pärjää kun joutuu olemaan maanantaina yksin 5,5h kun ollaan Jessen kanssa molemmat töissä. Onneksi meillä osuu työvuorot aina niin ettei Demi joudu olemaan kahdeksaa tuntia yksin. :)

2 kommenttia: