keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Oksentelua 2.6.2010 klo 18.17

Liekö syynä eilen saatu matolääke, Demi on saanut tänään ruuan kaksi kertaa mutta on oksentanut jo neljä kertaa :/ Aamupäivän Demi oli vielä tarmokas, mutta nyt alkaa olla aika poikki, eikä mikään ihme kun ei ole saanut energiaa mistään :( Matolääkepaketissa kyllä sanottiinkin että voi aiheuttaa oksentelua ja pahoinvointia.

Matolääke oli tuota samaa Canexia mitä Anitankin luona saatiin. Täytyy katsoa pysyykö iltaruoka masussa. Jos vielä huomenna oksentaa niin sitten täytyy käydä jossain näyttämässä pikkuista, ettei ihan kuihdu pois :( Demi on aika ressukkana, ei edes namipalat maistu :(

6 kommenttia:

  1. Ostin Flubenol vetiä apteekista. Laku ei ole reakoinut mitenkään, ainoastaan juo paljon vettä, mutta on ollut kyllä kuumakin. Niin tämänkin ohjeessa kerrottiin, että voi oksentaa, mutten ole ainakaan huomannut ja ruoka on maistunut.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että oksentelu on ohimenevää ja Demi vain reakoi matolääkkeeseen.

    VastaaPoista
  3. Ylenpalttinen nakkiensyöttäminenkin saattaa olla syynä. Nakit ovat tosi suolaisia ja Demi tosi pieni. Itse en käytä nakkeja tms. Ainoastaan näyttelyharkoissa ja näyttelyssä mulla on lihapullia erikoisherkkuna.

    VastaaPoista
  4. Ei Demi mitenkään ylenpalttisesti ole nakkeja saanut. Prinssinakit paloitellaan noin 12 osaan ja säilötään jääkaappiin josta muutama palanen otetaan. Äitinikin kyllä sanoi että blogissa vain kommentoin jokaista pientä nakkipalaa joten ehkä tekstistä saa sen käsityksen että nakkeja jaetaan koko ajan. :(
    Itse veikataan että Demillä oli matoja ja siksi reagoi noin voimakkaasti, kun oireet tulivat matolääkkeen antamisen jälkeen..
    Mutta laitetaan nyt nakit pannaan ja vaihdetaan johonkin toiseen makupalaan. :)

    VastaaPoista
  5. Näkyikö ulosteessa matoja? Ne näkyy selvästi valkoisina siellä ulosteen joukossa. Edellisestä madotuksesta on se nelisen viikkoa aikaa.

    VastaaPoista
  6. Ei selkeästi mitään näkynyt mutta ei lähemmin tutkittukaan. Lääke tosiaan oli samaa mitä oli pienempänä saanut, joten tuskin pelkkä lääke pahaa oloa aiheutti jos ei ollut matoja, kun lääke oli tuttua.
    En sitten tiedä, varmaan syynä oli sitten nuo nakit :(

    VastaaPoista