tiistai 30. tammikuuta 2018

30.1.2018 Treenitauko

Oltiin eilen hallilla treenaamassa. Ollaan treenattu liikkeitä kotona lähes päivittäin, joten Hanin motivaatiossa näkyi hallilla pieni notkahdus. Hani teki kyllä, mutta vähän löntystellen ja haisteli paljon. Treenasimme vain hetken, kun huomasin Hanin motivaation laskeneen. No, hallille oli kuitenkin pakko päästä että saadaan uusi koreo siihen kuosiin että sen saa hahmotettua halliin :) Myös Demin motivaatio oli jossain muualla, joten hallilla piipahdus oli varsin lyhyt. 

Nyt pidän Hanin treenitauolla seuraaviin kisoihin asti, että Hanin motivaatio nousee. Tänään kun kävin koreoiden askeleita läpi musiikkiin, Hani tuli jo tarkkailemaan viereen että voisiko Hani tehdä jotain. Motivaatio lähti jo samantien siis nousuun :) 

Demi on kisatauolla joten seuraaviin kisoihin Demi ei lähde mukaan. Demillä on kuitenkin liikkeet vielä siinä vaiheessa että ne eivät ole vielä niin varmoja kuin niiden haluaisin olevan. Yleisöjännitys saa Demin kuitenkin herpaantumaan, joten haluan Demin olevan mahdollisimman valmis areenalle kun seuraavaksi mennään kisoihin :)


 Demi
Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti